- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кофти ситуация ;д
здравейте , снощи докато правих секс с приятеля ми , ми стана много некомфортно защото почна да влиза въздух и се едно пръцках :д , ама не излизаше от дупето , а отпред и двамата почнахме да се смеем , ма на мен ми беше много неловко а и на всичко отгоре беше доста продължително .. умрях си от срам :Д на вас случвало ли ви се е :д ?
Ние винаги го правим във вакуумна среда за да избегнем въпросното "пръцкане", което освен че е просташко, срамно и аморално, води до тежки психически заболявания и понякога лека кома! Освет това, ако ти го вкарат рязко и вътре има въздух има реален шанс вагината ти да експлоадира, от създалото се вътре налягане.
Последно редактирано от mimimimimimi : 08-08-2013 на 12:16
моята не гръмна, но се възмути от случващото се и си излезе сама. После се върна де...
На много момичета се случва.Няма нищо срамно. Щом и той се е засмял всичко е наред.Друг е въпросът,че не е приятно, но трябва да се избягват пози, в които може да се получи вакуум.
Сменете позата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да и на мен оня ден ми се случи и ми беше малко неловко ама той нищо не каза![]()
![]()
![]()
Правете го на някой разбит диван/легло, който скърца яко и ще видиш как и на двамата няма да ви прави впечатление.
Е браво, да се похвалиш, че ти пърди путката, като правите секс?!?
Случва се като влезе въздух,кво толкова?
maDamn
Не ми се е случвало,но пък никой не е застрахован.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Няколко пъти ми се е случвало. Лошото е, че жените се притесняват от това и може да решат да прекъснат заниманията. Мъжа си прави кефа, та не обръща внимание на въпросното пръцкане.
Случвало се е. Зависи от позата, сменяте и готово ;p
И на мен ми се е случвало. Малко дискомфортно за момичето, но си е нормално. Смяна на позата и готово :P