.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2546

Hybrid View

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    И двете книги на Джон Грийн са много хубави. "Вината в нашите звезди" ми хареса повече от "Къде си, Аляска?".
    Това, което не ми хареса в "Къде си, Аляска?" е, че в последните 100 страници се случва почти едно и също, ама да не ти разкривам ключови моменти от книгата.
    Прочети ги, няма да съжаляваш!

За "Предимствата да бъдеш аутсайдер" не мога да ти кажа, защото още не съм я прочел, но съм чувал много позитивни мнения от приятели, та скоро и нея мисля да прочета.
    Благодаря ти за отговора. А само тези 2 книги ли има издадени авторът? Наистина мисля да ги прочета, понеже гледам са доста известни и хвалени напоследък.
    Иначе относно "Предимствата да бъдеш аутсайдер" - гледах филма, не беше лош, но очаквах повече, което ме отказа от книгата.

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Благодаря ти за отговора. А само тези 2 книги ли има издадени авторът? Наистина мисля да ги прочета, понеже гледам са доста известни и хвалени напоследък.
    Иначе относно "Предимствата да бъдеш аутсайдер" - гледах филма, не беше лош, но очаквах повече, което ме отказа от книгата.
    Авторът има много книги, по принцип, но само тези две книги са с български превод.
    Филмът ще го гледам след прочита, защото като си изградя някакъв образ, много често той не съвпада с този в книгата и се разочаровам. А да чета нещо, което знам как свършва ми се струва крайно безинтересно.

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Вината в нашите звезди нещо не ми хареса. Стигнах до 40 и някоя страница и ми омръзна.(може пак да се опитам да я прочета след известно време)
    На края имаше едни бележки от автора, където обесняваше от кои книги е чел за рака. Имаше две заглавия. Някой може ли да ми ги каже и авторите също, че книгата не беше моя.
    Е, то интересното идва по-натам. Книгата не е чак толкова лоша, но не е и за всеки, защото е по-тежка от останалите.
    Двете книги:
    - "Императорът на всички болести" от Сидхарта Мукерджи.
    - "Биология на рака" от Робърт А. Уайнбърг.

Р.S. Моооля, ако някой е чел "Животът на Пи" от Ян Мартел да ми сподели някакво мнение, защото анотацията е много лаконична. :/
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 08-11-2013 на 07:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си