.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на draid
    Амиии хайде и аз да се разпиша

Като малък успях да падна в един изкоп с колелото, гърмял ми е дезодорант (така ми изгори и двата крака, че няколко седмици се мажех с илачи),сцепвал съм си главата 3 пъти, срязах се над прасеца със стъкло, паднах от един строеж, срязах си палеца от горната страна с нож до кокал, срязах си възглавничката на показалеца с ножица, залепих си дланта в един тиган за да не падне. Чупих си китката, имах отлепен хрущял на лакътя, падна ми греда върху глезена, заби ми се една 8см треска в бедрото, защото бях решил че ще се спускам по една дървена греда, претърпял съм 3 катастрофи с кола (за щастие всичките леки и не по моя вина), падал съм 2 пъти с мотор. И още доста такива дреболии...

За щастие всичко ми се е разминавало без особени последици, освен някой и друг белег или болка от време на време.
    Последно редактирано от draid : 08-10-2013 на 22:02

Супер фен Аватара на kosder
    Един път за малко да се преспъна в камък :-0 Беше много екстремно
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Неска рейса се блъсна. В 9 и половина в автобуса беше претъпкано и нямаше място кондукторката да се размине ... Бяхме с 2ма пичове и си говорехме и с 300 зора някой се качваше/слизаше... Не е толкова рядко срещано в Сл.Бряг особено вечерта както се случи днес .. И много малко преди да спре на последната спирка на Слънчев шофьора наби спирачки, а то рейса със 100 говеда, усетих само как всичко живо отива напреде и как някакво стъкло се троши 1 метър пред мене Имах стъкла по мене и ми се наложи да вървя пеша малко, но за щастие се оттървахме леко... Някаква черна кола пред автобуса го отнесе... Всички са живи и здрави, де . Имаше 1-2 деца които реваха и имаха кръв по тениските ама до там... За днес толкова
    <3 d(ˆˆ)b

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Бой със бухалки , боксове и вериги. Резултат 3 месеца легло + счупена ключица , счупен пръст , извадено рамо , пукнати 3 ребра. живи и здрави
    ESL !!!

На 29.01.12 г. ми поставиха диагноза диабет тип 1 и стоях 6 дена в болница и бях напълно неподготвен и сега цял живот ще трябва да го търпя ...отделно на 3 годинки са ми махали сливици но с пълна упойка, а миналата година имах кратка операция- отстраниха ми някакво израстъче на увула и пак беше с пълна упойка, независимо че цялата работа по изваждането беше 10-15 мин.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от abvd Виж мнението
    Бой със бухалки , боксове и вериги. Резултат 3 месеца легло + счупена ключица , счупен пръст , извадено рамо , пукнати 3 ребра. живи и здрави
    Бааа момче, какво си направил ти бе, корав си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си