Първоначално написано от IWannaBeSedated Що така? Незнам
F$@k suicide silence!
Първоначално написано от skornex Незнам Опитай се да се приспиш с някой скучен филм/книга, де да знам, поне при мене помага.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Първоначално написано от IWannaBeSedated Опитай се да се приспиш с някой скучен филм/книга, де да знам, поне при мене помага. ем може ;д ще пробвам
Първоначално написано от skornex ем може ;д ще пробвам за него всички книги са скучни, затова и не е докосвал различна от "Трите прасенца - аз, фиш и мери"
Първоначално написано от dimitar., за него всички книги са скучни, затова и не е докосвал различна от "Трите прасенца - аз, фиш и мери" Педалче малко аз съм чел повече отколкото майка ти е раждала
Първоначално написано от skornex Педалче малко аз съм чел повече отколкото майка ти е раждала ти като си бил розова яйцеклетка, аз съм дочитал „Граф Монте Кристо“
Първоначално написано от dimitar., ти като си бил розова яйцеклетка, аз съм дочитал „Граф Монте Кристо“ Цялата ли си я чел? Просто ми е интересно.
Първоначално написано от dimitar., ти като си бил розова яйцеклетка, аз съм дочитал „Граф Монте Кристо“ И ти cи cвиркаджия като майка cи.
Последно редактирано от skornex : 08-11-2013 на 21:43
Правила