.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 121 от общо 121

Тема: Ах,любов?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Много бързо забрави , че идваш от мравуняка.
    К'ъв мравуняк, к'ви пет лева, бе Пеньо?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен си малко още за гаджета има време за всичко съвет от мен е да не бързаш . Но поразходи се лято е има мнофо вариянти да си намериш гадже но по-добре не бързай.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Според мен си малко още за гаджета има време за всичко съвет от мен е да не бързаш . Но поразходи се лято е има мнофо вариянти да си намериш гадже но по-добре не бързай.
    (*вариАнти) - Само да кажа , не се заяждам.

Мега фен Аватара на baby_baby
    (*вариАнти) - Само да кажа , не се заяждам.
    Всеки прави грешка извинявам се

Мега фен Аватара на Chacho
    няма нищо не се притеснявай
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ако всички са безгрешни, ще съществуват ли грешки?

^Математиците ше ги измислят и новото поколение ще им се сърди, че ще трябва да ги учат, а не са приложни
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ако всички са безгрешни и някой измисли нова грешка, това автоматично го прави грешен, което пък е оксиморон, защото казахме, че всички са безгрешни.

Ема той няма да я направи, щото е безгрешен, просто теоритично ще може да стане.

Абе хора какво я нападате сега момичето търси съвет, а вие я нападате за какво ми кажете нито я познавате, нито знаете коя е !!!! Какво като е пълна натяквайте и го още да се чувства още по-унижена що за хора сте вие????
    .................................................. .................................................. .................................................. ......................
    Излизай повече с приятелите си с тяхна помощ може да се запознаваш с много момчета.Например гаджетата на приятелките ти сигурна съм че имат приятели, които ще ти допаднат общувай повече с тях сама каза, че не общуваш много с момчетата ето защо нямаш и приятели момчета, не слушай другите хора какво ти приказват, бъди себе си, не се засягай от хорското мнение.Успех!!!!

Цитирай Първоначално написано от stefito66771 Виж мнението
    Абе хора какво я нападате сега момичето търси съвет, а вие я нападате за какво ми кажете нито я познавате, нито знаете коя е !!!! Какво като е пълна натяквайте и го още да се чувства още по-унижена що за хора сте вие????
    .................................................. .................................................. .................................................. ......................
    Излизай повече с приятелите си с тяхна помощ може да се запознаваш с много момчета.Например гаджетата на приятелките ти сигурна съм че имат приятели, които ще ти допаднат общувай повече с тях сама каза, че не общуваш много с момчетата ето защо нямаш и приятели момчета, не слушай другите хора какво ти приказват, бъди себе си, не се засягай от хорското мнение.Успех!!!!
    Аз например първият път , когато прочетох мнението на авторката - не забелязах , че е "пълна". Нищо не съм ѝ казал и нищо няма и да ѝ кажа (специално за това).

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ти пак ли се правиш на великан бе.. Я лягай да спиш, че ти стана късно.. дЬете!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Аз например първият път , когато прочетох мнението на авторката - не забелязах , че е "пълна". Нищо не съм ѝ казал и нищо няма и да ѝ кажа (специално за това).
    Тц, тц, тц... Ще те направя на почистващ препарат, ромео!

Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ти пак ли се правиш на великан бе.. Я лягай да спиш, че ти стана късно.. дЬете!
    Някой да говори на вас двамата?

Здравейте,Това съм аз LoraLineLove,но от нов акаунт, защото със стария имам проблем и не мога да вляза пише ми несъществуващ акаунт,както и да е .През цялото време следях темата и благодаря на тези, които ми помогнаха със съвет и на тези, които ме разсмиваха със споровете си!

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ^Математиците ше ги измислят и новото поколение ще им се сърди, че ще трябва да ги учат, а не са приложни
    па верно а
    за кво са мъчиме да учиме работи, къде нема да ни требат изобщо
    ше сметаме ние корени, лица, нз си кво си

Цитирай Първоначално написано от EmiliesAngel Виж мнението
    Здравейте,Това съм аз LoraLineLove,но от нов акаунт, защото със стария имам проблем и не мога да вляза пише ми несъществуващ акаунт,както и да е .През цялото време следях темата и благодаря на тези, които ми помогнаха със съвет и на тези, които ме разсмиваха със споровете си!
    И кои помогнаха , в крайна сметка?

Не искам да споменавам имена, за да няма обидени!

Цитирай Първоначално написано от EmiliesAngel Виж мнението
    Не искам да споменавам имена, за да няма обидени!
    Е кажи де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си