- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ах,любов?
Според мен си малко още за гаджета има време за всичко съвет от мен е да не бързаш . Но поразходи се лято е има мнофо вариянти да си намериш гадже но по-добре не бързай.
^Математиците ше ги измислят и новото поколение ще им се сърди, че ще трябва да ги учат, а не са приложни![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако всички са безгрешни и някой измисли нова грешка, това автоматично го прави грешен, което пък е оксиморон, защото казахме, че всички са безгрешни.
Ема той няма да я направи, щото е безгрешен, просто теоритично ще може да стане.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе хора какво я нападате сега момичето търси съвет, а вие я нападате за какво ми кажете нито я познавате, нито знаете коя е !!!! Какво като е пълна натяквайте и го още да се чувства още по-унижена що за хора сте вие????
.................................................. .................................................. .................................................. ......................
Излизай повече с приятелите си с тяхна помощ може да се запознаваш с много момчета.Например гаджетата на приятелките ти сигурна съм че имат приятели, които ще ти допаднат общувай повече с тях сама каза, че не общуваш много с момчетата ето защо нямаш и приятели момчета, не слушай другите хора какво ти приказват, бъди себе си, не се засягай от хорското мнение.Успех!!!!
Ти пак ли се правиш на великан бе.. Я лягай да спиш, че ти стана късно.. дЬете!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Здравейте,Това съм аз LoraLineLove,но от нов акаунт, защото със стария имам проблем и не мога да вляза пише ми несъществуващ акаунт,както и да е .През цялото време следях темата и благодаря на тези, които ми помогнаха със съвет и на тези, които ме разсмиваха със споровете си!![]()
Dr. Gregory House