- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Наско
Яд те е, че има някой, който се противопоставя на тази циганьорщина с всички средства, и сега дай да хейтваме ... неудачник - ако повече хора успеят да се откъснат от чалгата ще останете самотни само няколко отделни турко-циганьори.
А ако не си запознат, аз съм този, който по-често не пуска - и как да пуснеш - кой нормален може да се кефи сред оборската тор на чалгата? Кой би правил сексове като говедата в обора?
Лошото е, че имам чувството, че обяснявам на прасетата, че кочината е лошо нещо. Нищо няма да разберат.
Ми първо, че това не са хора, а свине и говеда, и второ, ти за кои други концерти говориш - една от причините е, че просто други няма, а друга е, че цените са 10-20-50 пъти по-високи и не може да си ги позволите - неудачник - на Риана концерта беше безплатен - площадът беше претъпкан, и то по време на пороен дъжд, на Мадона стадиона беше пълен... има ли смисъл да се спори - сега, ясно е, че може малко да се свали интелектуалното ниво на поп концертите и да се увеличи още секса, но няма никаква нужда да се добавят гайди, дудуци и цигании - типичните инструменти за раслите без тоалетна вкъщи. Това си е целенасочена политика да се популяризира чалгата и това може да се промени от централно място, както например при социализма слушащите сръбско са били само някакви маргинали, а чалга като днешната изобщо не е имало.
Последно редактирано от M467 : 08-13-2013 на 02:53
Ами ето, че проблема може да се реши като има повече такива като Мадона и Риана - това значи, че фирмите, заливащи пазара с чалга, трябва да започнат да произвеждат друго. Ако трябва може да се направи нов стил - Турбо-поп, турбо-диско или някакво друго име - за по-изпростелите, да е по-разкрепостено, вкл. и откъм текстове, но поне без цигании.
Гайдата е фолк. Не, мерси, не ползвам. Мирише на фекалии и цървули и пак си е цигания малко или много.