- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чувствам вина след ядене
Умрях от смях. Това нещо е пълен боклук, не знам кой го е писал.
По темата. Първо разбери ЗАЩО се чувстваш виновна. И на мен най-много вечерта ми се яде. През деня мога нищичко да не ям, понякога даже забравям, че трябва да ям, обаче като дойде вечерта и така ми се прияжда. Ям като невидяла и после като усетя колко съм се натъпкала, не искам да чувам три месеца за храна... Уж. И на следващия ден е пак така. Не знам защо става така. Единственото ми спасение е да ям малко преди останалите от семейството да вечерят. Така не съм гладна, когато се сложи вечерята, следователно не сядам на масата и не ям.
Не е чак такъв грях да ядеш "вредни храни" от време на време. Хапвай си колкото искаш до към обед (защото дори и да приемеш повече калории през този период от време, докато дойде време да си лягаш, ще ги изгориш), но на вечеря яж по-малко. Избягвай да не ядеш нищо цял ден, защото е много нездравословно. Мисля, че всичко е въпрос на навици. Бъди силна и си наложи като правило, ако ядеш след 20ч., да е нещо малко (някакъв плод примерно). След време ще видиш как ще спре да ти се яде по това време. Пробвала съм го и беше започнало да работи, ама се отказах по средата и всичко отиде по дяволите. Трябва пак да започна. Успех
едит: Сега видях, че си писала, че работиш в нощен клуб. Това усложнява нещата, защото предполагам, че когато дойде време за вечеря, работиш, или ти се налага да вечеряш по-рано. Тогава яж по-засищащи неща на вечеря, а като се прибереш не пречи да си хапнеш примерно някоя праскова или нещо такова, ако си много гладна. Наистина колкото по-късно става, толкова повече се усилва апетита. Желанието ми за ядене през нощта се усили многократно, когато започнах да си лягам в 4.
Последно редактирано от BloodyDreamer : 08-13-2013 на 00:53