Първоначално написано от Ivaaaaa бтв, дори не мога да готвя Нищо, жените можете и без мъже
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho Нищо, жените можете и без мъже интересно ми е защо почти винаги вие момчетата, правите 'първата крачка', ммм?
Първоначално написано от Ivaaaaa интересно ми е защо почти винаги вие момчетата, правите 'първата крачка', ммм? Щото сте си облекли късата пола.
Първоначално написано от Chacho Щото сте си облекли късата пола. тааа викаш, че ние не можем без вас, а?
Първоначално написано от Ivaaaaa тааа викаш, че ние не можем без вас, а? А нз, не си бръсна аз краката за да чакам първа крачка.
Първоначално написано от Chacho А нз, не си бръсна аз краката за да чакам първа крачка. очаквах да кажеш нещо подобно ние го правим просто, щото сме много суетни (аз съм много суетна)
Първоначално написано от Ivaaaaa очаквах да кажеш нещо подобно ние го правим просто, щото сме много суетни (аз съм много суетна) Всъщност го правиш, за да си щастлива, което си е вид егоизъм.
Първоначално написано от Ivaaaaa интересно ми е защо почти винаги вие момчетата, правите 'първата крачка', ммм? щото забиваме само инвалидки
n00bs
Правила