Аз пък мисля, че си е имало основателна причина да е така. Иначе - гледала ли си Куин лечителката Мери ;д
В момента не я виждате - това значи ли, че не съществува? Проклетият запад, който ви кара да повярвате, че всеки може да е всеки.
А ти толкова ли си плитък, че да не знаеш, че ултравиолетовите лъчи са били открити от жена- Мария Кюри, които според мен са допринесли доста за модерната медицина..
А ти толкова ли си плитък, че да не знаеш, че ултравиолетовите лъчи са били открити от жена- Мария Кюри, които според мен са допринесли доста за модерната медицина..
за медицината са допринесли рьонтгеновите лъчи,открити от мъжляк
Мислех да спомена Кюри, да. А ти знаеш ли, че ако не беше мъжът, който не се е оженил за нея, тя нямаше да замине да учи и да пожъне успех?
Какво е открила?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.