.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: YOLO

Hybrid View

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    И в някоя друга тема, най лицемерно ще обясняваш как няма нищо смешно някой/я дебелак/на да отиде на фитнес...
    По-спокойно само. Аз не говоря с насмешка на това, че са дошли да тренират, а просто беше интересно явление наведнъж да се появят толкова много жени. Това, че са започнали да тренират и да мислят за себе си, е похвално, въпреки че днес ги хейтвах, защото лежаха на уредите и бездействаха и възпрепятстваха тренировката ми.

Иначе тренирам всеки ден без неделя. Като имам два кардио дни, в които съм обикновено по 30-40минути, през останалото време час и половина не ми мърда, стречинга накрая ми отнема доста време. :Д

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    По-спокойно само. Аз не говоря с насмешка на това, че са дошли да тренират, а просто беше интересно явление наведнъж да се появят толкова много жени. Това, че са започнали да тренират и да мислят за себе си, е похвално, въпреки че днес ги хейтвах, защото лежаха на уредите и бездействаха и възпрепятстваха тренировката ми.
    Спокоен съм, ама ми е интересно как в едната тема, където авторът е дебел се говори по един начин, а в друга, където е по-атлетичен - по друг. Ако не го споменаваше с насмешка, надали щеше да кажеш "дебелани".
    Тренирам 5 дни в седмицата, ама плуване, не фитнес.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си