.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Защо? Какво те прави по-различна?
    къде ще ме срещне циганин, за да ме изнасили илиии къде ще ме срещне да съм сама, за да ме изнасили?

това са много относителни неща, а и както циганин може да ме изнасили, така и белгиец може примерно

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    къде ще ме срещне циганин, за да ме изнасили илиии къде ще ме срещне да съм сама, за да ме изнасили?

това са много относителни неща, а и както циганин може да ме изнасили, така и белгиец примерно
    Никога ли не се прибираш сама?
    ОК! Ти си от моята партия и вярваш, че си безсмъртна! А, ако посегне на майка ти? Нищо няма да ти трепна, така ли? Белгийците почти ги няма по селата, а сума ти и бабички пропищяха. И в градския транспорт са рядко срещани белгийците да стоят отзад в автобуса, да крещят и псуват на "мама ви българска" и никой да не ги закача.

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Никога ли не се прибираш сама?
    ОК! Ти си от моята партия и вярваш, че си безсмъртна! А, ако посегне на майка ти? Нищо няма да ти трепна, така ли? Белгийците почти ги няма по селата, а сума ти и бабички пропищяха. И в градския транспорт са рядко срещани белгийците да стоят отзад в автобуса, да крещят и псуват на "мама ви българска" и никой да не ги закача.
    добре де, какво искаш да ти кажа
    казах ти, че не ми допада поведението им, но не мога да им агресирам при положение, че нищо не са ми направили
    разбира се, че всеки, който нарани семейството ми ще си има работа с мен, но това не се отнася само за циганите

и да, не съм влизала в циганска махала

ии да, почти никога не съм сама

добре де, какво искаш да ти кажа
    казах ти, че не ми допада поведението им, но не мога да им агресирам при положение, че нищо не са ми направили
    разбира се, че всеки, който нарани семейството ми ще си има работа с мен, но това не се отнася само за циганите

и да, не съм влизала в циганска махала

ии да, почти никога не съм сама
    Тъпа си.

Цитирай Първоначално написано от ФляпДжак Виж мнението
    Тъпа си.
    tenx

tenx
    Не допускаш ли, че няма как да си сигурна, че няма да ти се случи дадено нещо

Цитирай Първоначално написано от ФляпДжак Виж мнението
    Не допускаш ли, че няма как да си сигурна, че няма да ти се случи дадено нещо
    е нали съм тъпа
    какво може да допусне едно тъпо момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си