нз защо винаги давате примери свързани с хипотетичните деца на някого си, доста е смешно за сайт за "тийнове",по-скоро сте за бг-мама с тея сравнения
Първоначално написано от socareless нз защо винаги давате примери свързани с хипотетичните деца на някого си, доста е смешно за сайт за "тийнове",по-скоро сте за бг-мама с тея сравнения Фризера е техен агент под прикритие.
Първоначално написано от ge6aaaa3 Фризера е техен агент под прикритие. Много ги разбираш Геш, евалааааааааааааа
Първоначално написано от Smrazqvashta Много ги разбираш Геш, евалааааааааааааа Да.
Първоначално написано от socareless нз защо винаги давате примери свързани с хипотетичните деца на някого си, доста е смешно за сайт за "тийнове",по-скоро сте за бг-мама с тея сравнения ахахахаха
Първоначално написано от socareless нз защо винаги давате примери свързани с хипотетичните деца на някого си, доста е смешно за сайт за "тийнове",по-скоро сте за бг-мама с тея сравнения Не ограничавай чуждата фантазия. Спрямо внуците си не би постъпил така, нали?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho Не ограничавай чуждата фантазия. Спрямо внуците си не би постъпил така, нали? как? на 20 години ми идва малко в повечко да мисля за внуци честно казано,нз при вас как е ;D
Първоначално написано от socareless как? на 20 години ми идва малко в повечко да мисля за внуци честно казано,нз при вас как е ;D аз на тва мастурбирам
Първоначално написано от Chacho аз на тва мастурбирам ХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХхахаах
Правила