- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен цикъл.
Здравейте!
След толкова теми разсъждения,на приятелката ми и дойде цикъла,всичко нормално,нормално кървене,болки,но вече към края както отшумяваше всичко(не беше свършил на 13.08 и дойде има още 1-2 дена) се появиха силни болки,и цикъла и е с нирмален цвят,но е като желе,много странно.Има ли за какво да се притесняваме?
Ще ходим на гинеколог то е ясно,закъснения,а и това желе..
Поздрави
Хмм, ами да не би да е желе ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Да това съм го написал,че ще го направм.Явно не разбра,че целта ми е да видя дали някой знае нещо по темата и дали се е сблъсквал.
Ами така като го казваш, една кокошка ми умря на село от същите симптоми![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
да не би да има бяло течение ?
болките - нормални са си,нищо и няма
към края течението променя леко цвета си
ако е първото което написах - да отиде на гинеколог
а и да не е пак трябва да иде не заради цикъла,а заради ''желето''
По-добре гаджето ти да ходи на гинеколог ние тука нищо неможе да ти кажеме
![]()
![]()
Разби ме....
Какво е това желе бе авторе? Да не би тя да има някакво течение и от там, като се примеси с кръвта да ви изглежда така? Или съсирена кръв? За първи път чувам отдолу да тече желе?Хахахаахах спуках се от смях, макар че, ако се замислим сериозно въобще не звучи смешно. Да ти тече желе?!
![]()
Последно редактирано от Smrazqvashta : 08-18-2013 на 15:50
нда.. най-вероятно както казах и се е появило бяло течение и като се смеси става нда...
абе тя не е като желеили поне на мен 2те са ми различни неща,а не е като да не съм момиче
![]()
Е,не,нема такава тема! може би мацката е прекалила с желето.Да го намали вече и да мине на други десерти.
Снимки или нема такова нещо
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Ние няма кво да мъдрим, да отиде на гинеколог !
За пръв път чувам такова нещо ;о
Значи няма от какво да се притесняваш според мен...също е нормално да в началото света да е по тъмен защото кръвта се пречиства и това което е като желе май ми се беше случвало 1, 2 пъти във самото начало![]()
А да питам желето ягодово ли е или е черешово?![]()
![]()
![]()
![]()
И според мен е съсирена кръв.