- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- machok
Жив ли си?Колко още ще ми държиш бана?Минах да ви видя , как сте?
той вече не е админ
Ами някой админ да ми махне бана , стана 2 години вече.
Навъртяха се около 5-6 души, някой припадна щото май се пренапуши
Твое е само това, което си изял и изпил!
В момента цари форумно безвластие.
Имаше тема, според която глобала трябваше да стане админ, но и за нея забравиха. Трябваше да се пусне тема, че глобала печели. Трябва и да е ясно има ли някой от собствениците, на който да му пука и да отговаря по тези въпроси. В тайния форум старите модератори сигурно продължават да хвърлят кал по глобала, защото знаят, че това са им последните часове и дни на мошеническо управление.
Това е стара снимка на machoka от времето преди да стане админ.
Той и мачока си е админ, аз не вярвам на спекулациите на глобала
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ето ви, четете си сами:
http://www.teenproblem.net/forum/showgroups.php
Само че като прост модератор, а не админ. Все пак не са го пуснали от високото направо да стане обикновен юзър.
кой е админ тогава и лейдито ли не е ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Тя от много отдавна не е.
Нали казвам, че е безвластие.
Сега е ред на globala да стане админ.
Аз съм упълномощен представител на глобала.
Глобала се бори за добри форумни правила и тяхното спазване.
Добре ве, мама му стара, какво точно се е случило в тоя форум? Кой, по дяволите, е тоя глобал? От няколко месеца насам виждам подобни теми, седя и си мисля "дафък?!" Искам да изнамеря история на форума (няма да ме огрее)! Сега ме е яд, че не съм следила какво става като по-малка (преди това имах още една регистрация във форума), ама пък си мисля, че и тогава нямаше много да разбера, защото не знам от кога са тези неща (дето и аз не ги знам какви са точно).
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B%D0%B8-%D0%B5 написах global teenproblem в гугъл и това е първата тема![]()
Тази тема е глупост, както всички теми за него, пуснати от хейтъри или обикновени тъпоумници като Наско (Педераско). Глобала се казва Алекс.
Глобала е форумен участник от отдавна, но имаше един бивш админ-тоталитарист, когото наричахме Форумния Кадафи заради приликата му в поведението с истинския Кадафи. Та, глобала го критикуваше, и той вместо да отговаря на тези критики аргументирано, използва администраторския си достъп не по предназначение. Т.е. въведе цензура. Затова и никое търсене не може да ви извади ценна и истинна тема за глобала. Само злонамерени клеветнически и обидни теми е оставил. Но дойде време и Кадафи беше свален от власт. Сега е важно какво ще става занапред. Най-нормалното нещо е глобала да стане админ и въведе или прилага съществуващите правила, така че да има нормални порядки във форума.
Това няма значение.
Илко, сериозно те питам: какво искаш от този форум? И защо смяташ, че трябва да си админ?![]()
Вариантите са да няма админ или да има друг админ. Вие виждате ли по-добро предложение за админ от това на глобала?