.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Acne out

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910

Question Acne out

Така да ви питам ако си купя крема Acne out и си го мажа два пъти дневно за колко горе-долу време пъпките ще ми се махнат . Търсих такава тема но не намерих .

благодаря предварително

Мега фен Аватара на strawberry88
    Все още не мога да предвиждам бъдещето. -.-

Не знам за ''acne out'' ,но много хора използват кремчето на ''Avene-triacneal'' малко е скъпичко ,към 27 лв.,но голям ефект има...маже се вечер и на другият ден слагай слънцезащитен крем...защото имало съставка която предизвиквала зачервяване(т.е леко изгаряне)..Аз го ползвах и бях доволна ,но за черни точки не помага..(за тях нещо със салицилова киселина) ..Успех

anonymous708973
    Guest
    Да се изсушават пъпки не е добра идея. Гадорийката, ако не бъде изкарана, остава под кожата и се появява тъмно петънце.

може ли да ми препоръчате какво да правя с какъв крем да се мажа

А с каква може да се ускори изчезването на тъмните петънца, които спомена Pink_Panther?На мен понякога ми остават известно време, но за радост винаги изчезват.Просто ми се ще това да се случва по-бързо

anonymous708973
    Guest
    На мен ми стои вече 1-2 месеца. То се вижда, че има нещо под кожата, но няма как да излезе, защото няма връх.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от flappie Виж мнението
    А с каква може да се ускори изчезването на тъмните петънца, които спомена Pink_Panther?На мен понякога ми остават известно време, но за радост винаги изчезват.Просто ми се ще това да се случва по-бързо
    Има избелващи кремове, но е по-добре да се използват през зимата. Можеш и с маски, или просто се изпечи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

a за пъпките какво да ползвам ако може кремче ???

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Първо кажи какви точно са ти пъпките и разбери какъв тип кожа имаш. От там вече е лесно да ти кажем ко, що.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
    a за пъпките какво да ползвам ако може кремче ???
    Като за начало да е със SPF, за да не се хиперпигментират пъпките и петънцата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

според вас Garnier pure active 3 in 1 или Здраве акне да си купя . Кое ви действа по добре ?

а за кожата не знам каква ми е

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Препоръчвам ти триакнеала на Авен! Страхотен продукт против акне

ам малко е скъпичък ?? някав друг

Co0kies
    Guest
    а и аз да попитам за някакво кремче за акне

Аз ползвам на Здраве Акне стоп и за сега съм много доволна.Ползвам всичките 4 неща които бяха 20лв. :]

Град
    2 метра под земята
    ам малко е скъпичък ?? някав друг
    Еми като е скъп си стой с пъпките . :d Щом 25 лева са толкова непосилни..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Защо беше това грубо изказване??
    Иначе взимай акне аута няма да сгрешиш.

Голям фен Аватара на shusha
    според вас Garnier pure active 3 in 1 или Здраве акне да си купя . Кое ви действа по добре ?
    гарнието не е връх особен, но е по добър от вишито и биодермата

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    А някой да препоръча нещо за мен? Кожата ми е мазна, но ако не използвам хидратиращ крем, участъци от лицето ми стават изключително сухи и след това едва се справям с тях. Не мога да кажа, че имам акне, но напоследък ми излязоха повече пъпчици от обикновено. Излизат ми отстрани по лицето под скулите и по челото.
    Мислех да си взема това: http://sajavlapackat.se/wp-content/u...isturiser.jpeg или това: http://www.pakcosmetics.com/images/c...trlOILFree.jpg , но след като ми излязоха пъпките реших първо да поразпитам и тогава да купувам.

Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ^ Защо беше това грубо изказване??
    Иначе взимай акне аута няма да сгрешиш.
    Защото хем искате да си махнете пъпките ,хем не ви се дават пари . Е няма пълно щастие. Не може да се мажеш с някво кремче за пет лева и да очакваш резултати. Хубавите неща са скъпи.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Защото хем искате да си махнете пъпките ,хем не ви се дават пари . Е няма пълно щастие. Не може да се мажеш с някво кремче за пет лева и да очакваш резултати. Хубавите неща са скъпи.
    Глуспоти говориш.Аз имам крем и от 40 лв. ,а никаква работа не върши.Цената не винаги определя качестовото.Този крем,който те предлагаш наистина може да е добър,
    но това не означава,че други от същия ценови клас са също такива.

Цитирай Първоначално написано от darrie Виж мнението
    А някой да препоръча нещо за мен? Кожата ми е мазна, но ако не използвам хидратиращ крем, участъци от лицето ми стават изключително сухи и след това едва се справям с тях. Не мога да кажа, че имам акне, но напоследък ми излязоха повече пъпчици от обикновено. Излизат ми отстрани по лицето под скулите и по челото.
    Мислех да си взема това: http://sajavlapackat.se/wp-content/u...isturiser.jpeg или това: http://www.pakcosmetics.com/images/c...trlOILFree.jpg , но след като ми излязоха пъпките реших първо да поразпитам и тогава да купувам.
    Аз имам кремчето.Не е лошо,но ако го вземеш не очаквай някакви чудеса.Пъпчицата не се премахва напълно,
    просто е по-малко зачервена и с времето си изсъхва.По добре си вземи Акне Аут активният лосион,вечер
    мажеш на пъпките (аз задържам на всяка около 20 сек.) и на сутринта вече е изсъхнала.Второто нещо мисля,че
    е измиващ гел,но не съм сигурна ,но за гел според мен инвестирай в някой медицински,по-добри са и
    излизат по-изгодно.

Град
    2 метра под земята
    Ми аз затва го предлагам тоя крем бе ,защото действа . Омг

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Акне аута примерно, който действа е двойно по евтин. Просто нямаше нужда да се изказваш така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си