.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Да, както предполагах.
    И какво предполагаше, душице

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    И какво предполагаше, душице
    Няма да ти хареса. Plus, there's always the benefit of doubt. Чакам да ти видя определението за самоирония и после пак ще си поговорим.

anonymous895156
    Guest
    Няма да ти хареса. Plus, there's always the benefit of doubt. Чакам да ти видя определението за самоирония и после пак ще си поговорим.
    Добре. Какво е самоирония за мен - осмиване на моите недостатъци чрез лека гротеска.
    Наред с нея понякога окарикатурявам типичните и не толкова типичните българи, т.е. създавам един обобщен образ на нашенския самохвалко, който няма обективна представа за себе си. Второто не спада към самоиронията. Построяване на образи - също интересно забавление (не знам как да го нарека), което ми помага в различни житейски ситуации.
    Проблемът е, че като нов в това "изкуство"/хоби, често размивам тънката граница между мен самия и фалшивия Димитър. Понякога изпушвам, защото по моя преценка - а смятам, че е правилна - хората трябва да приемат подобно поведение с чувство за хумор, най-малкото трябва да виждат, че се шегувам с тях. Но явно не всички четат между редовете. Нормално - важно е кое мозъчно полукълбо взима превес.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Добре. Какво е самоирония за мен - осмиване на моите недостатъци чрез лека гротеска.
    Наред с нея понякога окарикатурявам типичните и не толкова типичните българи, т.е. създавам един обобщен образ на нашенския самохвалко, който няма обективна представа за себе си. Второто не спада към самоиронията. Построяване на образи - също интересно забавление (не знам как да го нарека), което ми помага в различни житейски ситуации.
    Проблемът е, че като нов в това "изкуство"/хоби, често размивам тънката граница между мен самия и фалшивия Димитър. Понякога изпушвам, защото по моя преценка - а смятам, че е правилна - хората трябва да приемат подобно поведение с чувство за хумор, най-малкото трябва да виждат, че се шегувам с тях. Но явно не всички четат между редовете. Нормално - важно е кое мозъчно полукълбо взима превес.
    С каква цел го правиш? Смяташ ли, че си достатъчно добре изграден като личност, за да си позволяваш такива волности със себе си? И още нещо - само във форума/виртуалното пространство ли си такъв, или го правиш и в т.нар. "истински живот"?

anonymous895156
    Guest
    С каква цел го правиш? Смяташ ли, че си достатъчно добре изграден като личност, за да си позволяваш такива волности със себе си?
    Не знам с каква цел го правя. Просто имам желание да продължавам.
    О... Сам по себе си съм готова личност, но сега трябва да науча много от хората. Опитът е най-добрият учител. Разбрах много истини в процеса.
    Волностите са опасни. Смятам, че мога да си позволя риск... Но никак не е лесно - маските често се срастват с лицето ти и не усещаш как се превръщаш в човека, когото си осмивал до преди малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си