Първоначално написано от Firenzy Вика му се НЕРЕЗ Не!
Първоначално написано от prince Не! Абе, момче, що не приемаш истината!
Ти верно ли с тва се забавляваш ... На тоя народ му стана нещо - тотално изтрещяване
Първоначално написано от EmiliesAngel Абе, момче, що не приемаш истината! Отговора е баща. Приеми ти истината. o.O
Първоначално написано от prince Отговора е баща. Приеми ти истината. o.O НИ ЩА
Първоначално написано от EmiliesAngel НИ ЩА
Първоначално написано от prince Отговора е баща. Приеми ти истината. o.O На такива неща ли се смеят днешните деца? Май съм прекалено възрастна за този форум вече
Първоначално написано от HollyGolightly На такива неща ли се смеят днешните деца? Май съм прекалено възрастна за този форум вече Не си просто си имаме работа с дебил!
Първоначално написано от EmiliesAngel Не си просто си имаме работа с дебил! Ти пък? Познаваме ли се ?
Първоначално написано от prince Ти пък? Познаваме ли се ? Що и тези дето те познават и те ли ти викат така???
Първоначално написано от prince Ти пък? Познаваме ли се ? Не е нужно да те познаваме, просто това виждаме от теб във форума, такива изводи си правим. Псуваш се, опитваш се да нареждаш, някакви други "лафчета" пускаш, ами като не искаш да те мислим за нещо, което не си, покажи "истинското си Аз"
Правила