- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебела ли съм ??
Висока съм 156 и съм 50кг ??
На всеки седят по абсолютно различен начин тези килограми, дори да ни кажеш колко си висока и колко тежиш, какво? Не е ли по-важно да се погледнеш в огледалото и да прецениш сама?
Зависи каква ти е структурата на тялотоМоже да си слаба, но не стегната, може да си стегната и слаба . Значи, при едно момиче дълго 162 см е г/д добре да е 50 кила, ама и 156 да е...
Вече съм 48 кг ..
Дебела си, да! Трябва да си най-много 29 кг! Това твоето му се вика свръхтегло, марш в дебелариума!
Мислиш ли да покажеш снимка или не? За какво изобщо пусна темата? За да ни информираш за килограмите си и да ти правим комплименти колко си идеална?
не смятам, че някой може да ти отговори по-добре от самата теб - все пак не сме те виждали , не те познаваме - сама си прецени , ако си мислиш ,че си дебела ходи на фитнес , прави упражнения и т.н. Ако смяташ, че си добре - живей си и това е:ДД
Абе като и гледам ника ..![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ако се чувстваш дебела значи си дебела. След като питаш имаш такива съмнения. Не си дебела, но не си и слаба. Диети, упражнение, фитнес - може да почваш. Като те мързи - продължавай да се тъпчеш с простотии и да си киснеш на задника, ама не пускай глупави теми !
Ако не покажеш снимка,няма как да преценим реално.
Но според мен,ако се чувстваш добре в кожата си е все тая колко килограма си.Все пак не мисля,че си дебела,но трябва и снимчица.![]()
Много анорексички се чувстват дебели, това не значи че са....
Няма как да ти кажем, стоят различно килограмите в зависимост от фигурата. Дай снимка и ще ти кажем.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като ти гледам ника явно не си дебела.![]()
Имаш едър кокал просто.![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
А ти sи sтрашно зле. Имам приятелка, която тежи 61 кг и е по-ниsка от мен (166 sм) и изглежда по-добре от мен, въпреки че аз тежа 50 кг.
Килограмите на вsеки sедят различно. Има много фактори, от които завиsят. Не е sамо до виsочината. Не гледайте кантара, а огледалото.