.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Каква основа за грим?

Отдавна не съм използвам основа за фон дьо тен, а съм забелязала че много често ми излизат лунички и кафяви петна по лицето ...и това го отдавам на грешката че не слагам нищо под самия фон дьо тен. Не може да е от слънцето понеже гледам да го избягвам. Каква основа за грим да си купя? Кожата на лицето ми е мазна...и съм адски бяла. И тези лунички и петна могат ли да избледнеят с някаква козметика..?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Защо да не може да е от слънцето? Може и още как. И, да, могат да избледнеят. Има избелващи кремове, но те се използват зимата, когато слънцето не е толкова силно. Има и домашни избелващи маски, съдържащи хума/лимон. Потърси в и-нет.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пхахахаха...да, от фон дьо тена ти излизат лунички през лятото и с основа ще се оправиш....пфффф
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

AliceSw кво се смееш ? От фон дьо тените не знаеш ли че се появява пигментация??? Освен лунички споменах и пигментация, която както от слънцето така и от гримовете могат да ти се появят петна по кожата. Чети малко преди да даваш "компетентното" си мнениe.

Фон дьо тена ти има ли фактор? И аз съм много бяла и без BB крем не излизам, но BB-то е с фактор 25 и досега не съм имала проблеми. Препоръчвам ти за всеки случай да си вземеш основа с фактор.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    достатъчно луничава съм, за да знам, да...доста години съм изкарала по дерматолози и нищо не помага против луничките ми, единствено висок слънцезащитен фактор на лицето във всеки момент навън, без значение пече ли или не, привечер ли е, или е на обяд...фпо същите причини аз фдт без фактор поне 15 не съм използвала никога по същите причини
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    пхахахаха...да, от фон дьо тена ти излизат лунички през лятото и с основа ще се оправиш....пфффф
    +1

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от shoesaremydrug Виж мнението
    AliceSw кво се смееш ? От фон дьо тените не знаеш ли че се появява пигментация??? Освен лунички споменах и пигментация, която както от слънцето така и от гримовете могат да ти се появят петна по кожата. Чети малко преди да даваш "компетентното" си мнениe.
    Хайде обясни, моля, как от фдт се образуват пигментни петна. Много ще ми е интересно да прочета компетентното ти мнение. Иначе не база, а крем с SPF ти трябва.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Спри да носиш фон-дьо тен. Първо сложи слънцезащитен крем с фактор поне 30! След това, ако имаш несъвършенства по кожата използвай ББ кремче за да ги прикриеш. А това, че си била "адски бяла" е защото избягваш слънцето. Попечи се 4 , 5 дни ( на море, басейн ) и ще видиш как няма да си адски бяла, няма да си личат луничките и няма да се притесняваш , че имаш петънца.

+++От фон-дьо тена не могат да се образуват петна, само пъпки.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    от фдт няма нито пигментация, нито пъпки, стига да си чистите кожата...

Повече от фен
    От доста време използвам тази основа за грим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си