.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Съвет,моля

Има едно момче с което се познаваме от малки.Само лятото успяваме да се видим , защото аз живея в София той в Ст.Загора.От година-две обаче чувставата ми към него се промениха.Иска ми се да сме повече от добри приятели.Но има един проблем....Той е с 4 години по-голям. Не знам какво да правя. Моля ви за съвет.
    П.П. Аз съм на 14 години. ( моля без обиди )

Супер фен Аватара на prince
    Според мен си прекалено малка за връзка от разстояние. Но като цяло ти си знаеш.

Намери си някой от София, няма как да поддържате връзки от разстояние на тия години.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Все пак се пробвай дори че е с четири години по голям.Гаджето на най добрата ми приятелка е с 4 години по голям а супер много се обичат. Опитай може да се получи и да си изкараш добре лятото
    lkkd

Супер фен
    Всъщност годините не са критерий за зрялост. Разстоянието е по-големия проблем, а лятото е към привършване. Мислиш ли, че за по-малко от месец ще успеете до толкова да спечелите доверието един на друг, че да издържите толкова време без да се виждате? И мислиш ли, че ще си струва?

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    По- добре не се занимавай с него. Връзките от разстояние са много калпава работа дори за дългогодишни двойки. Ще се натоварваш излишно, вместо да си живееш спокойно.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Намери си някой от София, няма как да поддържате връзки от разстояние на тия години.
    +1
    То по-големи и по-възрастни от вас трудно успяват да поддържат връзка от разстояние,камо ли пък вие.Не мисля,че имате бъдеще.Хвани си някой от София.

Май сте прави . Благодаря за съветите

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от teengirl24 Виж мнението
    ( моля без обиди )
    Мамка му.. за кво ти прочетох редчетата след като ше ме спреш така подло накрая....

Хората живеят и имат връзки с по 11-15 години разлика,така че не е в това проблема според мен,а в разстоянието,защото хората са казали "Далеч от очите,далеч от сърцето.." но ако смяташ ,че това за вас не е пречка опитайте нищо не губите,може би пък ще се получи нещо!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си