- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Уголемяване на пенис ?
Търсих в интернет но не можах да намеря никакви приблизителни цени и почти никаква информация за цялата операция, ако може някой да даде някакви идеи ?!
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Ти не си наред !!! На Азис ли ще се правиш ?? И той си го е уголемявал !!!
lkkd
Стига сте критикували само.. А това за Азис е просто без коментар.. комерс..
Не съм особено компетентна за цени, но гледах в един сайт - 3000 евро.. най-добре да питаш ти
Друг е въпроса под уголемяване дали имаш предвид удължаване или удебеляване.. Ходи и питай
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
За кво ти е да го уголемяваш? Направо се чудите кво да измислите
Парафин... Мноу парафин, толкова много, че чак ташаците ти да се раздуят.
Не мисля,че има нужда от това.Колко си имаш,толкова.
Рекорда на гинес за най-малък пенис е 1 см. Радвай се че не си го подобрил.![]()
![]()
![]()
Кви парафини кви 5 лева ... не ми е 5 см ... 14-15 е ама некак си не ме кефи така грам не ми е комфортно ... гадно се чуствам ... затова искам да си го уголемя да съм си спокоен ...
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Набий му 4 кубика парафин и ще стане колкото главата на Тодор Живков.![]()
комплекси
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Моят е толкова и момичето се кефи колко ми е голям о.0
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Ей така се уголемява:
клик
Не виждам кво се оплакваш като това е напълно нормален размер. Намери си по-интересно занимание приятел![]()