.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Гадна ситуация ...

Нова съм, не съм писала и не съм търсила съвети, но просто трябва да се посъветвам .. Харесвам едно момче .. не мога да опиша колко много.. Та с него сме си писали и сме излизали 2 пъти, но то днес трябваше да се видим, но моята приятелка имаше проблем с гаджето си и бях длъжна да помогна!! Нямаше как... чакал ме е, видял ме е, казали са, че съм тръгнала натам, но не съм отишла при него, кой знае как се е почувствал, не знам, не искам и да си представя, гадно е, знам. Прибрах се, писах му, видя го, не ми отговори... СЪРЦЕТО МИ СЕ КЪСА!!! НЕ ЗНАМ КАК ДА ПОСТЪПЯ !! Цяла вечер мислите ми препускаха, мислих за него, чудех се как да отида там, но нямаше как да пренебрегна приятелката си, трябваше да съм с нея...

А толкова ли беше трудно да му пишеш и да му кажеш, че няма да можеш да отидеш този път? Ако го беше предупредила предварително нямаше да се държи сега така. Напълно си го заслужаваш.

Как да му кажа? Беше с 100 човека около него и от тях 50 клюкарки... не е бил сам..

С уста.

Отиваш при него, дърпаш го, ако трябваа и му казваш.
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Обади му се и му обясни, той ако е нормален човек ще те разбере.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady Виж мнението
    Обади му се и му обясни, той ако е нормален човек ще те разбере.
    Глупости.
    Тя го е подминала като пътен знак. Абсолютно нищо нямаше да й коства да му се обади или да отиде и да му каже. Имало хора около него... пълни глупости. И аз да бях на негово място и аз нямаше да й отговарям на съобщенията.

Момчето е в пълното си право да ти се сърди, както казаха по-нагоре нищо нямаше да ти коства да му звъннеш и да му обясниш ситуацията

Повече от фен
    нормално постъпва ще му мине но много зависи от самочувствието му

Цитирай Първоначално написано от Misheto_iw Виж мнението
    Как да му кажа? Беше с 100 човека около него и от тях 50 клюкарки... не е бил сам..
    Или можеше да му пишеш. Сама каза, че още от предния ден си знаела. Сега нека ти се сърди.
    Мен ако някой ме остави така да чакам и да си губя времето, което ценя, директно ще го отрежа от живота си. Освен ако не е бил в болница с риск за живота.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    директно ще го отрежа от живота си.
    Това вече е прекалено
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Нова съм, не съм писала и не съм търсила съвети, но просто трябва да се посъветвам .. Харесвам едно момче .. не мога да опиша колко много.. Та с него сме си писали и сме излизали 2 пъти, но то днес трябваше да се видим, но моята приятелка имаше проблем с гаджето си и бях длъжна да помогна!! Нямаше как... чакал ме е, видял ме е, казали са, че съм тръгнала натам, но не съм отишла при него, кой знае как се е почувствал, не знам, не искам и да си представя, гадно е, знам. Прибрах се, писах му, видя го, не ми отговори... СЪРЦЕТО МИ СЕ КЪСА!!! НЕ ЗНАМ КАК ДА ПОСТЪПЯ !! Цяла вечер мислите ми препускаха, мислих за него, чудех се как да отида там, но нямаше как да пренебрегна приятелката си, трябваше да съм с нея...
    добре си постъпила , bros over hoes

Цитирай Първоначално написано от Extazy Baby Виж мнението
    Момчето е в пълното си право да ти се сърди, както казаха по-нагоре нищо нямаше да ти коства да му звъннеш и да му обясниш ситуацията
    Нямам му номера, за да му звънна и Хохи, не съм го подминала .. само него не видях в цялата сбирщина ,,,

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от tweettyy Виж мнението
    С уста.

Отиваш при него, дърпаш го, ако трябваа и му казваш.
    +1
    Предполагам сливи в устата нямаш.

Цитирай Първоначално написано от Rocknroll Виж мнението
    +1
    Предполагам сливи в устата нямаш.
    Прави сте, няма, но сега .. утре ще поговоря с него ... той не знае, че го харесвам, но ако е заподозрял бих се депресирала.. За съжаление ... Днес не съм сигурна дали ме видя.. Ако не е добре, разбирам защо не ме е поздравил, но ако ме е видял ... оффффф .. каквото и да става утре ЩЕ ГОВОРЯ С НЕГО!!

Абе момиче,да му беше писала или да му беше казала.Отиваш при него,казваш искам да ти кажа нещо или го хващаш под ръчичка и му казваш.Сега ще ти се сърди,разбира се.Утре отиваш и му казваш,но ако питаш мен ще ти се сърди и ще му мине,ако не си му безразлична естествено.Извини му се .Ето ти пример.
    Извинявай,че не те предупредих.Трябваше да ти кажа извинявай.Или нещо подобно.Имаш пълното право да ми се сърдиш и така.Измисли нещо имаш си глава.Та успех утре и пиши,ако има проблем.

Как така му нямаш телефона?
    Трябвало е да намериш начин да му кажеш, че няма да можеш, поне да не те чака напразно... доста несериозно от твоя страна... със сигурност е много разочарован от теб.
    Последно редактирано от Жужи_Д : 08-25-2013 на 09:50

Оправихме се ..

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    А толкова ли беше трудно да му пишеш и да му кажеш, че няма да можеш да отидеш този път? Ако го беше предупредила предварително нямаше да се държи сега така. Напълно си го заслужаваш.
    +

Супер фен Аватара на NissaN
    Еми преебала си го трябаше да му се обадиш че ше имаш работа.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Трябваше да му земеш номера от некои негов приятел и да му кажеш че имаш работа

Супер фен Аватара на prince
    Не вярвам да живееш в пещера и да нямаш телефон да му звъннеш./

Да бе да му беше звъннала или написала един смс, че имаш проблем и не можеш да отидеш, щеше да те разбере

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си