.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Аз искам да съм малко по-сдържан Щото днеска се изнервих, след това си го изкарах на грешен и скъп за мен човек и сега ме яде отвътре и ми е гадно. Даже обмислям утре да му се извиня, ама е мн путкенско и може да изглеждам жалко

Та това беше и повода да се замисля над тази тема

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Аз искам да съм малко по-сдържан Щото днеска се изнервих, след това си го изкарах на грешен и скъп за мен човек и сега ме яде отвътре и ми е гадно. Даже обмислям утре да му се извиня, ама е мн путкенско и може да изглеждам жалко

Та това беше и повода да се замисля над тази тема
    Това да се извиниш на човек на който държиш, не те прави да изглеждаш путекнско, а показва, че ти пука за човека и си сбъркал.
    Да покажеш, че си сбъркал, не те прави прави да изглеждаш путкенско, а показва, че осъзнаваш грешката си и искаш да се поправиш.
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Това да се извиниш на човек на който държиш, не те прави да изглеждаш путекнско, а показва, че ти пука за човека и си сбъркал.
    Да покажеш, че си сбъркал, не те прави прави да изглеждаш путкенско, а показва, че осъзнаваш грешката си и искаш да се поправиш.
    Fuck pride. Pride only hurts ,it never helps . От най големия филм

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Аз пък винаги съм си мислел, че да се опиташ да я поправиш показва, че я осъзнаваш и искаш да я поправиш. Пък дали ще признаеш, че си сбъркал и имаш желание да оправяш нещо, в повечето случаи, хората не ги ебе. Освен ако не е прекалено малък проблема, че да могат да ти простят.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си