- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Училището НАБЛИЖАВА :):):)
Шестнайсети е все по-близо, наближава денят, в който бабите от село ще се сетят, че имат внуци, на които да честитят, 400 000 гимназисти ще напсуват кришна, задето им се налага да станат по-рано от 3, родителите ще ликуват, понеже отрочетата им са държавно бреме над шест часа на ден, вещиците ще се смеят зловещо, тъй като злите им заклинания са обсебили учителите и цяла година ще могат да мъчат българчетата чрез тях
Спомнете си задушната стая на забутания трети етаж, където правите третото си входно ниво за деня, сравнете я с последната супер прекарана вечер с приятели........ иии мисля, че успяхте да ме намразите![]()
losh mitko
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Не, не те мразя. И без това не обичам дългите ваканции.Все някога щеше да свърши. Имам време за малко "mental preparation".
![]()
тъп си не ми пречи даскалото
Твое е само това, което си изял и изпил!
of..sega kato pochnem da imame po 2-3 vhodni v edin sushti den,prosto.....
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Не знам как ще е при вас, но при нас след 9 клас нямаме музика и рисуване.![]()
много на сериозно го взимате тва даскалу,праете си кефа и без туй е малък шанса да научите нещо в него;/
Аз след като влязох в гимназията, нямам рисуване и музика.
Ареее отивайте на даскало дечковци :д
уууууууууууууууууууууужас последна година. Така ми е добре, не искам да свършва, може нарочно да остана да повтарям![]()
![]()
при мене беше мноо лудница последните 3години по цял ден тшаци и масаци и си праиш квот си искаш;д въобще не съжалявам,щото като си помисля за хората,които учеха и се зимаха на сериозно в даскало,колко бяха спрели и промити не си ги представям в бъдеще как ще оцеляват
Досега аз пусках такава теманай-големите асоциалчета твърдят, че ги кефи даскалото, представям си какъв скучен живот имат, за да се срещат само там с хора
![]()
хората от твоя клас те мразиха щото си педал и затова не ти се ходи нали "учителю"
Твое е само това, което си изял и изпил!
педали да не се обаждат
ако дефиницията ти да не е скучно е да те праскат отзаде,вероятно аз съм един от най-скучните хора,поне не съм педал обаче,което само по себе си е повече от всичко което си,педал смазан
надявам се и така да си остане,а колкото до горното,не се възгордявай - сигурно няма кой да гаврят и се правят на мили и добри пред наивното педалче,за да му гледат сейра и да има с кой да се ебават
точно зубърите от даскало,мда,виждам че ги разбираш;д
ми, когато изборът е между тва да си тъпак и да не си тъпак, не ти тряя много да ги разбираш за да избереш