.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

one wonderfull girl
    Guest
    Moje li da mi pomognete zashtoto sum napulno otchaqna. Predi okolo tri meseca izlizah s edno momche. Toi me celuvashe neprekusnato a az vse se krieh zashtoto bivsheto mu gadje beshe Edna pikla i ne iskah da me sruvnqvat s neq. No sled pet sedmici vruzka toi durjmnogo gadnoinqkaksi se se edno gledah suvsem razlichno momche. I se skarahme. Sega toi ne mi se e obajdal: tui kato ni predstoi dosta dulga ekskurziq ot aliansa mi ztrqbva neprekusnato da sum s nego. NQMAMSI NIKALVA PREDSTAVA KAKVO DA MU KAJA. Edinstveno ne iskam da mulchim i da se pravim che ne se zabelqzvame. Molq molq pomognete!!!

Цитирай Първоначално написано от one wonderfull girl Виж мнението
    Moje li da mi pomognete zashtoto sum napulno otchaqna. Predi okolo tri meseca izlizah s edno momche. Toi me celuvashe neprekusnato a az vse se krieh zashtoto bivsheto mu gadje beshe Edna pikla i ne iskah da me sruvnqvat s neq. No sled pet sedmici vruzka toi durjmnogo gadnoinqkaksi se se edno gledah suvsem razlichno momche. I se skarahme. Sega toi ne mi se e obajdal: tui kato ni predstoi dosta dulga ekskurziq ot aliansa mi ztrqbva neprekusnato da sum s nego. NQMAMSI NIKALVA PREDSTAVA KAKVO DA MU KAJA. Edinstveno ne iskam da mulchim i da se pravim che ne se zabelqzvame. Molq molq pomognete!!!
    Бъди искрена! Кажи му точно това, което искаш - 'не искам да се правим, че другият не съществува', ако той е против нормалните отношение, което естествено е тъпо, но ги има всякакви, тогава просто казваш 'край' за себе си и си гледаш живота и екскурзията..
    П.П.: Кирилицата е задължителна! Поне тук се постарайте!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си