.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    loveisintheairr
    Guest

Проблем с размера

Здравейте! На 16 години съм и утре ще правя секс (за първи път) с приятелката ми (заедно сме от 5 месеца) и съм много притеснен дали ще се представя подобаващо , защото наистина ми е малък - 15 - 16 см.Какъв съвет бихте ми дали ? Благодаря предварително

Повече от фен Аватара на autumn666
    Това е напълно нормален размер... ти колко искаш да ти е на 16, бе?!
    Не ме разбирай погрешно, размера си има значение, но дори и 20 да ти е, ако не можеш да си го използваш - файда никаква.
    Дали ще се справиш добре... ами от първия път не вярвам, но ще се научиш с време и практика.

Повече от фен Аватара на Mery_J
    14-15 е супер, а щом ти е за сефте добре, че не си надарен защото ще я пръснеш и ще и причниш болка.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    спокойно
    не се комплексирай

За мен т'фа е съвсем нормален размер тъй че няя от к'фо да се притесняваш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ижектирай си парафин или машинно масло, ще боли малко, но никога няма да го забравиш.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Напълно нормален си си, пич, ако се притесняваш, спирай, за да не станат гафове само от притеснение...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ижектирай си парафин или машинно масло, ще боли малко, но никога няма да го забравиш.
    И санитарен силикон може. Номера е да докара поне едни 30-40см, за да не се изложи, другото е лакомия.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Вие на 13-14-15-16 г като питате такива въпроси направо полудявам. Нормален си си ти на 16 години колко искаш да ти е?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Вие на 13-14-15-16 г като питате такива въпроси направо полудявам. Нормален си си ти на 16 години колко искаш да ти е?
    'Колкото повече, толкова повече'

Сън Дзу от гората или просто Мечо Пух

хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахаха е не хахахаххаа ненене хахахахахахахахахахаха

Съвета ми е да си блъскаш главата в стената, докато не получиш просветление. Чакай малко - предварително се уговаряте кога ще правите секс. Хахахахахах
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

НАПЪЛНО нормален размер. Няма място за притеснения.

loveisintheairr
    Guest
    Благодаря за мненията , но задължително ли е във всяка тема да има такива , които се заяждат ? Все пак за пръв път ми беше и бях притеснен , но просто се отдадох на удоволствието , не се притеснявах и двамата останахме доволни.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    http://www.howlongismyschlong.com/ въведи мерките си в този уебсайт - дължина твърд, дължина мек, обиколка твърд(мери се с шивашки метър или сравнително сложна математика ако ти се занимава). Ще ти покаже колко процента от населението е с по-малък пенис от теб и използва информация от 3 много детайлни проучвания. Не забравяй че е в инчове и е за bone-pressed измерване. аре успех с момичето.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    + С лагери също става

Супер фен Аватара на NissaN
    Добре ти е за възрастта ще я задоволиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си