.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

случвало ли ви се е е е ее е

случвало ли ви се е да си харесвате някой и след като ви обърне внимание да се отдръпнете от него .. да ви стане неприятен един вид ? заащооооооооо

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    какъв смисъл има в темата и не не ми се е случвало

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Мда е
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да, случвало ми се е
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Случвало ми се е.

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Случвало ми се е е е ее е

Да случвало ми се е. Според мен е поради простата причина, че съм била на 12-13 и ми е харесвала идеята, че го харесвам, а не мога да го имам, а не самият той.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И на мен ми се е сучвало.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Dannie96 Виж мнението
    Случвало ми се е е е ее е
    И на мене е е е е е ее е ееее

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Да случвало ми се е. Според мен е поради простата причина, че съм била на 12-13 и ми е харесвала идеята, че го харесвам, а не мога да го имам, а не самият той.
    Именно.
    А когато го получиш ти става безинтересен вече..
    Живей за мига!

Цитирай Първоначално написано от terezita97 Виж мнението
    Именно.
    А когато го получиш ти става безинтересен вече..
    Такива като Вас, не заслужавате да бъдете обичани, щом се отнасяте така с момчетата.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    +1
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Ogii Виж мнението
    Такива като Вас, не заслужавате да бъдете обичани, щом се отнасяте така с момчетата.
    Не ме разбра .. не казвам, че това е правилно.
    Искам да кажа, че често се случва момиче или момче да харесва някого много, докато едва ли не е недостъпен/а.
    Когато обаче отвърне на чувствата вече става безинтересен. По - скоро това е присъщо на по - малките или просто на мен ми се е случвало, когато съм била на 13-14. Същото каза и мацката, чието мнение съм цитирала.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Да, като бях на десет

Според мен пък това може и да се случи дори и ако си на 30... не винаги нещата са такива, каквито изглеждат. Някои хора не обръщат много голямо внимание, но малките неща са по-честата причина да се отдръпнеш от някой. Дори и несъзнателно ти имаш някакви очаквания към тоя човек и когато те не бъдат покрити някак губиш интерес.. Точно и от там идва многосмисленото изречение "Ами незнам.. просто нещата не се получаваха.." Няма една главна причина, а са много на брой и мънички... незабележими (поста ми е базиран единствено на лично мнение)

Град
    Враца
    ^Прав си, но ти навлизаш в съвсем друга тема.
    Авторката на темата е попитала дали ни се е случвало, след като харесаме някого и той ни обърне внимание, да се отдръпнем от него.

Ми аз не смятам, че навлиза в друга тема, съвсем същата си е просто излага мнението си и причините според него, поради които се случва това нещо. По темата - да , случвало ми се е и няма значение възрастта, подкрепям мнението на Иво - просто явно не е оправдал очакванията ми и интересът ми е паднал. Хората са различни и някои си допадат, други не. Друг е въпросът да имаш доблестта още щом усетиш, че нямаш интерес да обясниш ситуацията и да се отдръпнеш, а не да залъгваш човека.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Иво и Bambinkata са много прави ... Възрастта тук няма значение, може да си на 12, може и на 20 и пак да се случи

Град
    Враца
    Всеки е прав .. но аз виждам 2 различни неща :
    1во - Аз харесвам някой много, обаче той не ми обръща внимание.. след време той ми предлага, тръгваме, но той вече ми е скучен, `щото ме харесва, пък аз си мислех, че е недостъпен... - нещо присъщо повече за по - малките (10-14)
    2ро - Аз харесвам някой много, той мен също... заедно сме, но просто не изпитвам същото като преди, защото той се оказа по - различен от човека, за когото си го представях. - Това е характерно за всяка възраст.
    Надявам се този път да съм разбрана.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Съгласна съм с горните мнения. При мен е имало два такива случая:
    Единият случай е когато дадено момче го играе недостъпно, а е и издигнат на ореол от мои приятелки, които е отрязал.
    Вторият случай е когато си изградя даден фантасмагоричен образ за някого и след като го поопозная разбирам, че човека е съвсем различен.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от terezita97 Виж мнението
    Всеки е прав .. но аз виждам 2 различни неща :
    1во - Аз харесвам някой много, обаче той не ми обръща внимание.. след време той ми предлага, тръгваме, но той вече ми е скучен, `щото ме харесва, пък аз си мислех, че е недостъпен... - нещо присъщо повече за по - малките (10-14)
    2ро - Аз харесвам някой много, той мен също... заедно сме, но просто не изпитвам същото като преди, защото той се оказа по - различен от човека, за когото си го представях. - Това е характерно за всяка възраст.
    Надявам се този път да съм разбрана.
    Аз нямах това предвид , никакво " предлагане " и " тръгване " няма.. аз 1во опознавам малко човека и тогава решавам дали ще имам по - интимни отношения с него и ще стигна по - далеч от приятелство. Въобще няма да го доведа до " ходене " за да разбера, че ми е скучен .. И въпреки всичко пак не съм на това мнение , че има 2 случая за малки и големи

Супер фен Аватара на NissaN
    НЕ

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от bambinkataaa Виж мнението
    Аз нямах това предвид , никакво " предлагане " и " тръгване " няма.. аз 1во опознавам малко човека и тогава решавам дали ще имам по - интимни отношения с него и ще стигна по - далеч от приятелство. Въобще няма да го доведа до " ходене " за да разбера, че ми е скучен .. И въпреки всичко пак не съм на това мнение , че има 2 случая за малки и големи
    Не налагам мнението си - всеки си има свое.
    Всъщност и аз съм на принципа "първо опознаване и после връзка", но последния път се хвърлих на сляпо и засега съм доволна.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    И на мен ми се еее е е, щотоо като го видиш що за стока е отблизо, наистина ти става неприятен : )))
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си