- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ципа
Може ли разкъсването на девствена ципа по неестествен начин да улесни първия полов акт. Мнозина сигурно ще кажатя че това не е от ципата а от това а това е защото си тясна. Аз също мисля такая но в уикипедия четох, че именно девствената ципа стеснява влагалището. Моля да си кажете мнението по въпроса.![]()
Последно редактирано от sramejlivkaa : 08-29-2013 на 12:33
Най-подходящият начин е да бъде разкъсана с краставица. Ако имате морков още по-добре, защото е по-твърд. Успех.
Дайте да говорим посъщество .. без бъзици и тем подабни
Сериозна съм. Всички от форума ще ме подкрепят. Морковите не са скъпи.
Аз по принцип знам че ако си си бъркала преди първия секс по-лесно става отварянетоно има момичета които ако си бръкнат тр да се отворят направо но има и други дето имат малка дупчица на химента при тях става. На мен една фр ми каза и съм пробвала и при мен стана после мн пъти съм го правила, пробвай при теб. Първите пъти като си бъркаш може да те боли малко зависи как го правиш но после като мастурбираш само там ще ти е пръсчето
поне аз съм така.
пробвай с кренвирш, но внимавай да не се счупи !![]()
Дебел морков, краставица, шпеков салам...
*Само да кажа, че съм твърдо против насилието над зеленчуци!!!*
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Последно редактирано от br0ken : 08-30-2013 на 09:50
По дяволите, не си пъхай храна.
Първо не знам защо искаш сама да се отваряш. Изчакай някой и го направете по естествен начин.
Ама не си пъхай зеленчуци, кренвирши, салами..
Това ме подсеща за една история. Майката на бившия ми е мед. сестра. Веднъж в спешното приеха жена с краставица между краката. Заседнала и не е могла да си я извади.
Затова не пъхай нищо, което не е предназначено за тази цел.
Никой не е казал че ще си пъхам зеленчуци кренвирши и тем подобни .. Просто питам дали това улеснява първия полов акт и щом пускам тема значе съм решена да го направя ако има някакъв друг начин примерно ..
Ако те е жал за храната, използвай дървен кол, може и метален.
Стига глупости.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Каква е тази тенденция да се отваряте сами, не мога да разбера. Остави на някой младеж да свърши тази работа. И не, напъхването на краставица/морков/дезодорант по никакъв начин не ти гарантира, че няма да те боли първия път. Нито пък разкъсването на ципата с пръсти. Деца, не вършете глупости и ненужни неща! Много момичета го правят с цел да не изглеждат захлупени пред приятелите им, които не знаят, че са девствени. Други-от гъзария. Трети, защото ги е страх от болката. Природата си знае задачите, затова си гледайте живота и не си затормозявайте главиците с простотии.
Авторке защо не оставиш на някое момче от колкото да си пъхаш разни други работи който не трябва........