размислих взимам ви и двете + бонус Иваа .
Първоначално написано от klimatronik размислих взимам ви и двете + бонус Иваа . То ако тей ставаше ...
Първоначално написано от klimatronik размислих взимам ви и двете + бонус Иваа . ша ме земеш ти...не съм чак толкова лека днес ядох 6 пъти *повръщ* баба ми е ужасна бтв не съм и войник бтв2 не пускайте анкета сигурно моя луфт е най-голям
Първоначално написано от Ivaaaaa ша ме земеш ти...не съм чак толкова лека днес ядох 6 пъти *повръщ* баба ми е ужасна бтв не съм и войник бтв2 не пускайте анкета сигурно моя луфт е най-голям Искаме снимкови доказателства! Оставете журито да реши!
Първоначално написано от an7raks Искаме снимкови доказателства! Оставете журито да реши! сорЕ баце
Първоначално написано от Ivaaaaa ша ме земеш ти...не съм чак толкова лека днес ядох 6 пъти *повръщ* баба ми е ужасна бтв не съм и войник бтв2 не пускайте анкета сигурно моя луфт е най-голям Смразяваща и тори ще са ми под мишница А ти ще си ми на врата.
Първоначално написано от klimatronik Смразяваща и тори ще са ми под мишница А ти ще си ми на врата. чак ме заболя...
Правила