.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 190

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Аз пък бих се радвал, ако ми се падне някоя "мъжкарана". Искам като се скараме (защото и до там се стига), да можем и да се посбием. Да мята по мен мадамата тигани, тенджери и тави, да ме блъска с тукати в главата... Да й стиска да ми се озъби!! Не като й скръцна със зъби да ми се разреве и да ми се прави на чувствителна. Искаш да си равна? Бъди! Имаш мнение - отстоявай го!!
    А относно "курвите" - мога да ти кажа, че не всяка, която носи токчета и е с по-разголено деколте е курва. Има и такива, които ходят спретнати, официални, а не могат да си затворят краката. Курвалъка е начин на живот, не начин на обличане.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Изпуснала съм големия купон в темата, ама все пак:

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Искам като се скараме (защото и до там се стига), да можем и да се посбием. Да мята по мен мадамата тигани, тенджери и тави, да ме блъска с тукати в главата...
    хаха, това ме впечатли доста

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Аз пък бих се радвал, ако ми се падне някоя "мъжкарана". Искам като се скараме (защото и до там се стига), да можем и да се посбием. Да мята по мен мадамата тигани, тенджери и тави, да ме блъска с тукати в главата... Да й стиска да ми се озъби!! Не като й скръцна със зъби да ми се разреве и да ми се прави на чувствителна. Искаш да си равна? Бъди! Имаш мнение - отстоявай го!!
    А относно "курвите" - мога да ти кажа, че не всяка, която носи токчета и е с по-разголено деколте е курва. Има и такива, които ходят спретнати, официални, а не могат да си затворят краката. Курвалъка е начин на живот, не начин на обличане.
    май си намерих мъж
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си