- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първи път.
ако може всичко да ми кажете, каквото трябва да се знае ;д
желание, търпение, подходящ партньор, капути
Welcome to the Jungle...
има тооолкова много теми, а да не говорим и в нета .... -_-
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ъмм, това по мое време идваше от самосебе си, смисъл, сериозно ли трябва да питате гугъл относно това "как се прави секс"?.. Мхммьммхмм....
Еххх...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Охх.. ами айде ще обесня.
Партньорът ти трябва да си заслужава. Обикновено момичетата се притесняват доста относно този първи път, както и аз преди. Всъщност няма за какво да се притесняваш. Поносима болка, за кръв не се знае, може да има, може да няма. ( може да имаш след това на гащите ) ''Отварянето'' може да не стане от първият път. За друго не се сещам сега, ако имаш въпроси, питай.
Aз искам да питам, освен този естествен "лубрикант"който отделят жените има ли още някакви течности от жената??? Съжелявам ако ви се струва тъпо,но наистина ме интересува???
Не е в приказките, но тоя вид оргазъм няма никакво отношение към овлажняването.
Welcome to the Jungle...
Последно редактирано от EmiliesAngel : 08-31-2013 на 23:55
Колко ще е като количество е строго индивидуално, до колкото знам течността е безцветна, не знам дали има мирис (мисля, че не). От това, което съм чувал/чел имала сладък вкус и както видимо (цвят), така и по това се различавала от урината. От личния ми опит пък мога да кажа, че това е най-силният вид оргазъм при жените (меко казано разтърсващ е), но се постига и най-трудно (обаче която се е научила да стига до него, после иска редовно да свършва така).
Welcome to the Jungle...
A според вас момчето би ли се притесило от този вид женски оргазъм, т.е. да му е неприятно и да се отблъсне или да се възмути...
Това е основният въпрос, който си задават повечето жени. И отговорът е НЕ. По-скоро ще се зарадва на удоволствието на партньорката си (което до немалка степен и той е предизвикал).
Но имайте предвид и друго - едно са момченЦАта с бедна сексуална култура и ограничени възприятия (в стил "лелеее братле, тая опика леглото на нашите, кво ше правиме сега?!"), друго са поузрелите такива и мъжете, които ще си кажат "ебати колко яко свърши тая мацка, трябва да пробваме пак". Правете разлика и то още преди да си легнете с някой от двата типа, че да не си патите после.![]()
Welcome to the Jungle...
Тоя пример го дадох нарочно, та да поразчупим сухата дискусия.![]()
Welcome to the Jungle...
От мъжка гледна точка мога да кажа, че имаш хубав аватар.![]()
Welcome to the Jungle...