- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля, че ни се изчерпаха темите за разговори?!
Здравейте, колеги.
С едно момиче сме вече 9 месеца заедно. Смеем се, обичаме се, правим всичко като по вода, но ....
... аз имам чувството, че с нея вече няма за какво да си говорим, тя е колкото мен и си говорим, но вече не е същото. По някакъв начин не можем да открием теми за разговор, или нейната тема е тъпа (и се правя, че ми е интересна), или моята тема е тъпа и тя ми го казваНе знам какво да направя, много я обичам и имам чувството, че не мога без нея. Моля, някой да ми помогне, ако знае как - как да почнем да си говорим за неща, които биха ни били интересни.
Свърши даскало, от тогава почти няма за какво да си говорим, защото - там се случи нещо, кажем си го. Излизаме навън, но града е малък, тъп и почти всички кафета ги знаем наизуст. Тя постоянно ми повтаря, че не ме обича (знам, че е обратното), че иска само да сме приятели, и че няма смисъл да сме заедно. Обаче аз знам, че не е така, защото я познавам толкова добре, че мога да кажа дори какво си мисли всяка секунда.
Моля ви, помогнете ми, наистина я обичам повече от всичко и тя е АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ЗА МЕН.
Правя ВСИЧКО за нея, всичко, за каквото ме помоли и го изпълнявам. Обичам я, моля помогнете ми, МОЛЯ, МОЛЯ .... Отчаян съм вече :хх
ПП: Бяхме на море, беше много хубаво и там видях, колко много наистина ме обича..
Help?! Please?!
Правете различни неща. Ходете на различни места, теми за разговор винаги може да се намерят, стига да можете да си казвате всичко. Щом на морето е било добре явно трябва да си намерите нови занимания. Успех дано нещата се променят към по-добро![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Взимайте наркотици,наркотиците винаги помагат.
Там ти е грешката, че правиш всичко за нея - покажи малко характер, като ти говори нещо тъпо, кажи ѝ го, или пък почни да се занимаваш с някоя друга - възможности има много да се разнообразиш
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Явно не сте един за друг. За какво ти е да си с някой, с който няма какво да си кажете.
Правете нещо заедно, излизайте и с други хора.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Приятел, това е най-тъпия съвет на света.
С нея сме 9 месеца заедно и аз държа на нея, повече отколкото на всичко друго на тоя свят.
За това правя всичко за нея, само защото я обичам и наистина вярвам, че не мога без нея.
Относно всичко друго, намираме от време на време теми, но не са от най-интересните ... когато тя не е в настроение всяка тема е тъпа за нея, дори и това, което би я докарало до смяхова невроза (както ние го наричаме). ;>
Правете нови неща, ходете на различни места, правете си импровизирани екскурзийки и тн.
Когато обстановката е различна и самата нагласа за разговор се променя.
fenastz можеш ли да не коментираш с плиткия си мозък, моля те.... нищо умно не ce ражда. как може да кажеш на момчето, че няма характер защото ОБИЧА и прави ВСИЧКО за момичето си.. така и трябва или пък да се забие с някоя друга.. когато обичаш няма други, но това че ти си дървен тъпанар дето се прави на тежкар дето много "ги разбира нещата" и мисли ,че тва е яко, е друга тема на разговор ...
Щом ти е казала че неиска вече да сте заедно значи е така за какво иначе да го казва? И друго за какво да си с човек който не иска да е с теб?
Намерете си общо хоби.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.