.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Exclamation Мисля, че ни се изчерпаха темите за разговори?!

Здравейте, колеги.
    С едно момиче сме вече 9 месеца заедно. Смеем се, обичаме се, правим всичко като по вода, но ....
    ... аз имам чувството, че с нея вече няма за какво да си говорим, тя е колкото мен и си говорим, но вече не е същото. По някакъв начин не можем да открием теми за разговор, или нейната тема е тъпа (и се правя, че ми е интересна), или моята тема е тъпа и тя ми го казва Не знам какво да направя, много я обичам и имам чувството, че не мога без нея. Моля, някой да ми помогне, ако знае как - как да почнем да си говорим за неща, които биха ни били интересни.
    Свърши даскало, от тогава почти няма за какво да си говорим, защото - там се случи нещо, кажем си го. Излизаме навън, но града е малък, тъп и почти всички кафета ги знаем наизуст. Тя постоянно ми повтаря, че не ме обича (знам, че е обратното), че иска само да сме приятели, и че няма смисъл да сме заедно. Обаче аз знам, че не е така, защото я познавам толкова добре, че мога да кажа дори какво си мисли всяка секунда.
    Моля ви, помогнете ми, наистина я обичам повече от всичко и тя е АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ЗА МЕН.
    Правя ВСИЧКО за нея, всичко, за каквото ме помоли и го изпълнявам. Обичам я, моля помогнете ми, МОЛЯ, МОЛЯ .... Отчаян съм вече :хх

ПП: Бяхме на море, беше много хубаво и там видях, колко много наистина ме обича..

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    дъаа
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Правете различни неща. Ходете на различни места, теми за разговор винаги може да се намерят, стига да можете да си казвате всичко. Щом на морето е било добре явно трябва да си намерите нови занимания. Успех дано нещата се променят към по-добро
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Излизайте и с други хора

мислех че става въпрос за форума...мразя когато името подвежда

Повече от фен
    Взимайте наркотици,наркотиците винаги помагат.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Там ти е грешката, че правиш всичко за нея - покажи малко характер, като ти говори нещо тъпо, кажи ѝ го, или пък почни да се занимаваш с някоя друга - възможности има много да се разнообразиш
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Там ти е грешката, че правиш всичко за нея - покажи малко характер, като ти говори нещо тъпо, кажи ѝ го, или пък почни да се занимаваш с някоя друга - възможности има много да се разнообразиш
    О Боже.. ужас!

Не знам как да ти помогна.. но моля те не слушай мнения подобни на тея горе.

Явно не сте един за друг. За какво ти е да си с някой, с който няма какво да си кажете.

Правете нещо заедно, излизайте и с други хора.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението

Приятел, това е най-тъпия съвет на света.
    С нея сме 9 месеца заедно и аз държа на нея, повече отколкото на всичко друго на тоя свят.
    За това правя всичко за нея, само защото я обичам и наистина вярвам, че не мога без нея.
    Относно всичко друго, намираме от време на време теми, но не са от най-интересните ... когато тя не е в настроение всяка тема е тъпа за нея, дори и това, което би я докарало до смяхова невроза (както ние го наричаме). ;>

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Правете нови неща, ходете на различни места, правете си импровизирани екскурзийки и тн.
    Когато обстановката е различна и самата нагласа за разговор се променя.

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от FuckinAwesome Виж мнението
    Приятел, това е най-тъпия съвет на света.
    С нея сме 9 месеца заедно и аз държа на нея, повече отколкото на всичко друго на тоя свят.
    За това правя всичко за нея, само защото я обичам и наистина вярвам, че не мога без нея.
    Относно всичко друго, намираме от време на време теми, но не са от най-интересните ... когато тя не е в настроение всяка тема е тъпа за нея, дори и това, което би я докарало до смяхова невроза (както ние го наричаме). ;>
    Като скъсате ще запееш друга песен

Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

fenastz можеш ли да не коментираш с плиткия си мозък, моля те.... нищо умно не ce ражда. как може да кажеш на момчето, че няма характер защото ОБИЧА и прави ВСИЧКО за момичето си.. така и трябва или пък да се забие с някоя друга.. когато обичаш няма други, но това че ти си дървен тъпанар дето се прави на тежкар дето много "ги разбира нещата" и мисли ,че тва е яко, е друга тема на разговор ...

харчете пари...правете секс и пийте здраво...

Цитирай Първоначално написано от daneka4 Виж мнението
    fenastz можеш ли да не коментираш с плиткия си мозък, моля те.... нищо умно не ce ражда. как може да кажеш на момчето, че няма характер защото ОБИЧА и прави ВСИЧКО за момичето си.. така и трябва или пък да се забие с някоя друга.. когато обичаш няма други, но това че ти си дървен тъпанар дето се прави на тежкар дето много "ги разбира нещата" и мисли ,че тва е яко, е друга тема на разговор ...
    +1

Цитирай Първоначално написано от fevoos Виж мнението
    харчете пари...правете секс и пийте здраво...
    Ние не пием

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом ти е казала че неиска вече да сте заедно значи е така за какво иначе да го казва? И друго за какво да си с човек който не иска да е с теб?

Мега фен Аватара на Chacho
    Намерете си общо хоби.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от daneka4 Виж мнението
    Засегна ме много, разревах се направо

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Намерете си общо хоби.
    Като например секс
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от FuckinAwesome Виж мнението
    Здравейте, колеги.
    С едно момиче сме вече 9 месеца заедно. Смеем се, обичаме се, правим всичко като по вода, но ....
    ... аз имам чувството, че с нея вече няма за какво да си говорим, тя е колкото мен и си говорим, но вече не е същото. По някакъв начин не можем да открием теми за разговор, или нейната тема е тъпа (и се правя, че ми е интересна), или моята тема е тъпа и тя ми го казва Не знам какво да направя, много я обичам и имам чувството, че не мога без нея. Моля, някой да ми помогне, ако знае как - как да почнем да си говорим за неща, които биха ни били интересни.
    Свърши даскало, от тогава почти няма за какво да си говорим, защото - там се случи нещо, кажем си го. Излизаме навън, но града е малък, тъп и почти всички кафета ги знаем наизуст. Тя постоянно ми повтаря, че не ме обича (знам, че е обратното), че иска само да сме приятели, и че няма смисъл да сме заедно. Обаче аз знам, че не е така, защото я познавам толкова добре, че мога да кажа дори какво си мисли всяка секунда.
    Моля ви, помогнете ми, наистина я обичам повече от всичко и тя е АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ЗА МЕН.
    Правя ВСИЧКО за нея, всичко, за каквото ме помоли и го изпълнявам. Обичам я, моля помогнете ми, МОЛЯ, МОЛЯ .... Отчаян съм вече :хх

ПП: Бяхме на море, беше много хубаво и там видях, колко много наистина ме обича..
    Аз говоря бате макс по 30мин и дотам. Повече на ден не е полезно да се занимаваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си