- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за пиърсинга
Искам да попитам тези от вас, които имат пиърсинг на веждата какви са рисковете? Някой ми каза, че може след време веждата да се смъкне надолу ;д
чак пък да ти се смъкне веждата... може да се скъса кожата, както при повечето пиърснги.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Няма да ти се смъкне кожата, спокойно.
Рисковете са миграция и по-голям белег.
Ако не я поддържаш добре, може да ти излезе келоид или да стане друг вид възпаление, но ако я поддържаш - няма проблем.
Помисли преди да си го направиш, казвам ти го от опит. Белезите си личат и е доста гадничко след свалянето, а и поне според мен модата им мина вече. Рискове винаги има - от ниска хигиена на инструменти, некадърник ако я прави и куп други.
Аз лично си я правих в медицински кабинет, препоръчвам ти да го направиш от гледна точка на това,че всичко е стерилно.
Пак казвам, рискове винаги има, както и при татусите, важното е да прецениш мястото и човека, който ще ти слага пиърсинга. Успех![]()
Последно редактирано от Lian4ety : 09-01-2013 на 13:53
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
НЕ в медицински кабинет, за-дъл-жи-тел-но в пиърсинг студио!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Не ходиш да се подстригваш в хранителния магазин, нали?
В пиърсинг студиото хората са профеисоналисти в тази област.
Такива потресаващи истории съм слушала за хора, които са си слагали обеци при лекари, че направо не ми се говори.
Ами не знам какво си чувала, но и двата ми пиърсинга преди бяха правени при лекар и съм нямала никакви проблеми. Инструментите се вадят от стерилизатора и се разопаковат пред мен, а в студио няма да коментирам.
В крайна сметка дадох на момичето съвет, защото аз бях доволна, изборът си остава неин.
Кабинет?! При най-големите некадърници относно пиърсинга?! Това, че при теб всичко е било добре, не значи, че при авторката не може да се обърка. Пиърсърите са за това, лекарите - да лекуват. Сигурно са ти казали да се промиваш със спирт, нали? Някое хубаво студио. Рисковете са миграция, келоид и друг вид инфекция. Заебаваме белезите, те са ясни.
На мен ми бяха казали така в студиото, в което си пробих пъпа и аз естествено ги послушах и започна да ми забира гной.
За пиърсинг, от личен опит, препоръчвам да се пръска с оксикорд и бтв много внимавай при кой ще отидеш, защото все пак на лицето ще е кофти, ако стане някакъв гаф.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Аз също дадох на момичето съвет - да не ходи при лекар за пиърсинг![]()
Къв е проблема?
Хаха, никой не се заяжда.