.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Lightbulb Странно ли е

Здравейте, имам си сериозен приятел и когато му го правя орално, винаги държа някъде на близо чаша. Той свършва в устата ми и аз изплювам течността вътре, защото ми е гадно иначе. По друг начин не съм го правила, но по интернет не съм срещала други да правят така, та намирате ли го за странно? Интересно ми е ако в бъдеще направя същото на някое друго момче, как той би реагирал. За тъпо ли го намирате? И как правите вие?

Супер фен
    ъмм, няя коментирам

Всъщност, ти вече коментира, така че беше тъпо да пишеш каквото и да е.

Супер фен
    Еми, добре. Този път ще коментирам смислено, въпреки, че темата ти е безмислена ..
    Кажи му, че не ти е приятно да свършва в устата ти

На мен не ми пречи, просто не искам да го гълтам, защото ми е гадно на вкус. Иначе, както казах, предпочитам го пред това да свършва по мен и да ме цапа...
    Не мисля, че темата ми е по-безсмислена от която и да е друга тема тук. Имам въпрос, интересно ми е и питам. Точно теб не съм те карала да отговаряш, щом ти е тъпо, подминаваш, не е нужно да се заяждаш : )

гълтай гълтай , съдържа протеин

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от betudontbet Виж мнението
    гълтай гълтай , съдържа протеин
    +1
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Не е тъпо, като не ти харесва няма да го правиш. Защо просто не го изплюваш върху него? Докато на него му е най-яко ти търсиш чаша да плюеш....

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Не е тъпо, като не ти харесва няма да го правиш. Защо просто не го изплюваш върху него? Докато на него му е най-яко ти търсиш чаша да плюеш....
    +1

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Като плюеш усещаш повече вкуса, отколкото ако гълташ.

За тъпо ли го намирате? Да.

И как правите вие? Гълтам.

Странно ми е на мен, не мога да си представя какъв е смисъла да ти свърши в устата, ама да изплюеш. Все едно те е гнус от приятеля ти или не ти е вкусен.

Това е моето мнение, ако приятеля ти е ок с това, значи няма проблем.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Гълтай течноста на живота,не се лигави!

След като си стигнала до там,че да ти свършва в устата и не ти пречи,защо и да не е гълташ?Полезно е -Семенната течност е изключително полезна за организма, твърдят учени. Спермата съдържа най-малко 13 простагландини и хормони, които запазват свойствата си, когато се поемат през устата.

Нещо повече - качеството на хормоните, съдържащи се в мъжката семенна течност, имат по-добри химични свойства от тези, които можеш да си купиш в таблетиран вид например.

Резултатите от проучване, в което взели участие жени, които редовно гълтали семенната течност на своите партньори, и такива, които не обичали тази процедура, показват, че при гълтащите нивата на стреса и депресията са по-ниски, акнето им изчезнало или поне намаляло, както и се справяли по-успешно в борбата с кистите на яйчниците.

Смята се, че приета по този начин, семенната течност балансира успешно хормоналните дисбаланси, които възникват при жените по време на цикъл, бременност и кърмене.

Учените подчертават, че от тези здравни ползи могат да се възползват само дамите, които редовно консумират бялата течност, а именно 4-5 пъти седмично.

Интересен факт е, че само дамите, които употребявали семенната течност на един и същи мъж т.е. били моногамни, имали добри резултати. Това се дължи на факта, че спермата на различните партньори има различен химичен състав.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Цитирай Първоначално написано от Devor Виж мнението
    След като си стигнала до там,че да ти свършва в устата и не ти пречи,защо и да не е гълташ?Полезно е -Семенната течност е изключително полезна за организма, твърдят учени. Спермата съдържа най-малко 13 простагландини и хормони, които запазват свойствата си, когато се поемат през устата.

Нещо повече - качеството на хормоните, съдържащи се в мъжката семенна течност, имат по-добри химични свойства от тези, които можеш да си купиш в таблетиран вид например.

Резултатите от проучване, в което взели участие жени, които редовно гълтали семенната течност на своите партньори, и такива, които не обичали тази процедура, показват, че при гълтащите нивата на стреса и депресията са по-ниски, акнето им изчезнало или поне намаляло, както и се справяли по-успешно в борбата с кистите на яйчниците.

Смята се, че приета по този начин, семенната течност балансира успешно хормоналните дисбаланси, които възникват при жените по време на цикъл, бременност и кърмене.

Учените подчертават, че от тези здравни ползи могат да се възползват само дамите, които редовно консумират бялата течност, а именно 4-5 пъти седмично.

Интересен факт е, че само дамите, които употребявали семенната течност на един и същи мъж т.е. били моногамни, имали добри резултати. Това се дължи на факта, че спермата на различните партньори има различен химичен състав.

Ууу вече ще гълтам :d

По темата: не го намирам за странно.. като не ти харесва-няма да гълташ.. аз обикновено отивам до тоалентната и плюя в тоалетната чиния ;д

Повече от фен Аватара на insprbL
    леко само да не използваш някой път на бабати чашата с ченето DDDDddddd

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто му кажи че не ти е приятно да ти свършва в устата

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Просто му кажи че не ти е приятно да ти свършва в устата
    но на нея не и е неприятно да и свършва в устта,ада г гълта
    Цитирай Първоначално написано от panda_girl_ Виж мнението
    На мен не ми пречи, просто не искам да го гълтам, защото ми е гадно на вкус. Иначе, както казах, предпочитам го пред това да свършва по мен и да ме цапа...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Да не си на диета ?

имам решение ако смениш приятеля си новия няма да го учиш на глезотии тогава няма да ти е неудобно и хем няма да те боли ченето после

не е странно но е тъпо

Мега фен Аватара на draid
    И после вашите пият кола от тая чаша... браво бе.

Нито е странно, нито е тъпо.

Това да се изплюя върху него сигурно би му убило кефа, де да знам, а пък да тичам чак до кенефа не ми звучи по-добре :д А какво да разбирам под "новия няма да го учиш на глезотии"?

Явно всеки си има своите си странни начини

Цитирай Първоначално написано от panda_girl_ Виж мнението
    Това да се изплюя върху него сигурно би му убило кефа, де да знам, а пък да тичам чак до кенефа не ми звучи по-добре
    Не върху него, върху себе си я изплюй. Размажи си я по гърдите. Да ти кажа... на дали ще му е гадно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щом после приятеля ти не пие от тая чаша, значи всичко е окей.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си