- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно ли е
Здравейте, имам си сериозен приятел и когато му го правя орално, винаги държа някъде на близо чаша. Той свършва в устата ми и аз изплювам течността вътре, защото ми е гадно иначе. По друг начин не съм го правила, но по интернет не съм срещала други да правят така, та намирате ли го за странно? Интересно ми е ако в бъдеще направя същото на някое друго момче, как той би реагирал. За тъпо ли го намирате? И как правите вие?
ъмм, няя коментирам![]()
Всъщност, ти вече коментира, така че беше тъпо да пишеш каквото и да е.
Еми, добре. Този път ще коментирам смислено, въпреки, че темата ти е безмислена ..
Кажи му, че не ти е приятно да свършва в устата ти![]()
На мен не ми пречи, просто не искам да го гълтам, защото ми е гадно на вкус. Иначе, както казах, предпочитам го пред това да свършва по мен и да ме цапа...
Не мисля, че темата ми е по-безсмислена от която и да е друга тема тук. Имам въпрос, интересно ми е и питам. Точно теб не съм те карала да отговаряш, щом ти е тъпо, подминаваш, не е нужно да се заяждаш : )
Не е тъпо, като не ти харесва няма да го правиш. Защо просто не го изплюваш върху него? Докато на него му е най-яко ти търсиш чаша да плюеш....
За тъпо ли го намирате? Да.
И как правите вие? Гълтам.
Странно ми е на мен, не мога да си представя какъв е смисъла да ти свърши в устата, ама да изплюеш. Все едно те е гнус от приятеля ти или не ти е вкусен.
Това е моето мнение, ако приятеля ти е ок с това, значи няма проблем.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Гълтай течноста на живота,не се лигави!
След като си стигнала до там,че да ти свършва в устата и не ти пречи,защо и да не е гълташ?Полезно е -Семенната течност е изключително полезна за организма, твърдят учени. Спермата съдържа най-малко 13 простагландини и хормони, които запазват свойствата си, когато се поемат през устата.
Нещо повече - качеството на хормоните, съдържащи се в мъжката семенна течност, имат по-добри химични свойства от тези, които можеш да си купиш в таблетиран вид например.
Резултатите от проучване, в което взели участие жени, които редовно гълтали семенната течност на своите партньори, и такива, които не обичали тази процедура, показват, че при гълтащите нивата на стреса и депресията са по-ниски, акнето им изчезнало или поне намаляло, както и се справяли по-успешно в борбата с кистите на яйчниците.
Смята се, че приета по този начин, семенната течност балансира успешно хормоналните дисбаланси, които възникват при жените по време на цикъл, бременност и кърмене.
Учените подчертават, че от тези здравни ползи могат да се възползват само дамите, които редовно консумират бялата течност, а именно 4-5 пъти седмично.
Интересен факт е, че само дамите, които употребявали семенната течност на един и същи мъж т.е. били моногамни, имали добри резултати. Това се дължи на факта, че спермата на различните партньори има различен химичен състав.
леко само да не използваш някой път на бабати чашата с ченетоDDDDddddd
Просто му кажи че не ти е приятно да ти свършва в устата
имам решение ако смениш приятеля си новия няма да го учиш на глезотии тогава няма да ти е неудобно и хем няма да те боли ченето после
не е странно но е тъпо
Това да се изплюя върху него сигурно би му убило кефа, де да знам, а пък да тичам чак до кенефа не ми звучи по-добре :д А какво да разбирам под "новия няма да го учиш на глезотии"?
Явно всеки си има своите си странни начини![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом после приятеля ти не пие от тая чаша, значи всичко е окей.
Welcome to the Jungle...
На мен ми звучи малко странно от гледна точка на човек, който гълта, но ако вие така сте си свикнали няма нищо лошо. Ако те притеснява какво правиш защо не пробваш да си държиш наблизо чаша ама с вода и като глътнеш спермата веднага да изпиеш водата... все едно взимаш гадно лекарство за кашлица.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.