.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1391

Тема: МОТОРИ

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от MaxFight Виж мнението
    Здрвейте, аз съм Xtzay__ от по-горния пост, но трябваше да си сменя акаунта заради някъква грешка в системата. Та по-въпроса, от пет години съм в сферата на офроуда. Всичко се започна,разбира се, със Simson S51. След много уговорки с баща ми преминах на yamaha yz 125 2004г., а в последствие и на suzuki rmz 250 2005г. Многото падания и поредната изгодна сделка ме накара да разбера, че чистият крос не е за мен. От февруари съм горд собственик на KTM EXC 450 2006г . Но все повече и повече започвам да се зглеждам по пистаците, и съм си обещал, че скоро ще навия масура на някой cbr 600 rr.
    Поздрави и много безаварийни от мен!!!
    Чистия крос е голяма красота но за съжаление е трудни пригодим за друго освен писта. Карах една хускварна 250 2Т чист крос, но определено не беше добре в горски терен И все пак друго си е да яхнеш 2Т машина, после всичко ти се струва кротко и хрисимо.

Голям фен Аватара на TrollFaace1
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Чистия крос е голяма красота но за съжаление е трудни пригодим за друго освен писта. Карах една хускварна 250 2Т чист крос, но определено не беше добре в горски терен И все пак друго си е да яхнеш 2Т машина, после всичко ти се струва кротко и хрисимо.
    Абе става и за гората ама на по леки пътечки че иначе с тоз ряз дето има не става ако е по хард пътя който ще минавате ..

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Прав си, но някак си не ми допадат 2Т. Имам лоши спомени от един cr250, който направо ми скъса ръцете. Иска си доста майсторлък за тези машинки и често се получава ситуацията той да те командва, а не ти него.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от MaxFight Виж мнението
    Прав си, но някак си не ми допадат 2Т. Имам лоши спомени от един cr250, който направо ми скъса ръцете. Иска си доста майсторлък за тези машинки и често се получава ситуацията той да те командва, а не ти него.
    Точно за това ми харесват. Дребни, леки и много проклети Чистия крос е много труден за овладяване на стъмни каменисти пътеки, както и горски такива, особено в иглолистни гори е голяма пързалка от игличките. Хускварната дето карах се изправяше и на 4-та голяма лудница беше, но за хард офф си е ендуро и нищо друго. Имаше едно приятелче караше КТМ 360 2Т, голям зор беше да го ритнеш да запали

Малко смях
    http://www.youtube.com/watch?v=psut3nGZKPc
    Последно редактирано от draid : 09-02-2013 на 21:41

Малко смях и от мен: http://www.youtube.com/watch?v=LrozutSrdzw (може да сте го гледали, напоследък доста нашумя из офроуд страниците )

Да, и аз съм имал честта да се пробвам да запаля 500 2т(един kx) . Добре че имах ботуши иначе сега нямаше да ми е толкова забавно. А пича (собственик на мотора) си го пали с маратонки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си