- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Далеч от очите, но близо до сърцето
Много си въобразявате. Ти знаеш за много такива връзки, но аз искам оптималната връзка. И имам такава. За мен другото не става, това, че вие имате някакви псевдо връзки и си ги поддържате от разстояние.. ваша си работа.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
О, дано не съм прозвучала все едно си натрапвам мнението, защото не е така. Просто си говорим и си разсъждаваме. Не ви карам да мислите като мен. Просто ви съветвам да искате възможно най-оптималното за себе си. Да се стремите към възможно най-доброто и да не се примирявате с малко.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мацка, зарежи. Както казаха хората - може да се дойде до тук за много по-малко от 500 паунда. Или той е кретен и не е проучил въпроса, или не е кретен, ами е много хитър и не е проучил въпроса, но ти казва, че е скъпо = не иска да идва. Според мен, ако си 1 умно 16-годишно момиче, ще влезеш в интернет ( от където явно не излизаш ) и ще провериш кой е най-евтиния вариант за дестинацията Англия-България. Казваш му го, ако почне да се дърпа и да увърта, просто го игнорвай и си хващай някой друг.
До колкото помня, в мIRC е пълно със загорели хора, които искат онлайн любов.
Грозно, ама вярно! От разстояние връзка няма. Това си е пародия.
Екскюз мИ! Викам да ти преотстъпим правата на тоя форум, като си толкова компетентна и само твоето мнение е вярно, а? Аз си казвам мнението, ти си казваш мнението, после някой друг - всички тези мнения са резултат от нещо - както моето, така и твоето така и на останалите. Защо нашите доводи и мнения да са пародия, а твоето да е нещо повече? Преживяла си нещо повече от останалите губещи време по форумите? Живота ти е бил разтърсен от някакво събитие, което те е накарало да видиш Вселенския замисъл и сега ние сме като мравчици в краката ти ли? WTF и егоцентризъм!
Аз и marilyn сме на мнение, че връзката от разстояние е скапано нещо, ако това изобщо може да се нарече връзка и за себе си ние сме си прави. Не ти налагам мнение и не казвам, че твоето не е правилно. Ти може и да се радваш точно на подобна връзка (или да не си имала нещо по-различно, като гледам колко време висиш тука). Не се опитвам да те убеждавам в правотата си. Не се пробвай и ти.
Последно редактирано от Tsukuda_Hiroshi : 09-02-2013 на 20:16
Авторке, билетите могат и няколко месеца предварително да се запазят, така няма да му излезе 500 паунда. Провери в някой сайт, не си малоумна и му го подметни това.
Всъщност могат да обясняват на когото искат каквото искат. Авторката пита какво е "разумно". Това е опасна думичка, доста субективна, също както "успешна връзка", която някои се опитват да дефинират.
Може да потърсиш някаква екскурзия/почивка в Англия и да навиеш вашите да отидете и така ще може да си уредите среща и да се видите. Ако проблема са парите може да потърсиш да работиш някъде и да спечелиш малко пари![]()
Не си налагайте представите за това какво е истинска връзка и други такива глупости. За всеки е различно, всеки както се чувства добре. Аман от простотии. Та, чак и се карате с другите. О.о еби му майката
Към авторката, виж в нета цените за билетите от Англия до тук, подхвърли му тая идея да дойде и ако почне да овърта и да си измисля оправдания, мисля, че ще ти стане ясно как стоят нещата.
nigga stole my bike
Колкото аз нямам право да обяснявам на трети хора, толкова и ти нямаш. Това май е първия форум, в който някой пита нещо, а се оказва, че другите нямат право да му отговорят. В случая, аз казвам собственото си мнение за връзката на авторката, която де факто е връзка от разстояние, което според мен е глупаво. Не налагам мнението си както на теб, така и на авторката. Да прави каквото си иска! Някой ден може да се окаже, че съм грешил, но докато това не се случи - вярвам, че подобен тип връзки са пародия...душко!
Просто искаш да кажеш нещо последна, за да "затапиш", нали? Дори и да не е свързано вече с темата? ОМГ! Това беше проницателно от моя страна!!
Бих ти дал един пример:
Най-добрата ми приятелка е от тук. Той е от Торонто, Онтарио - Канада. Той, само за да я види дойде на стоп от ТАМ. Значи, не знам как го направи, не знам колко пари е дал, но тръгна от там с около 200$ и тук като дойде имаше 150 (от София до тук и други разходи е имал). Пътувал е няколко дни при най-различни "невестулки" така да се каже и дойде.
Ако и твоят човек има желание - е, може да дойде - не е невъзможно!
Да, наистина има такава любов, ако това е човекът за теб, ако си го проучила - чакай го. Любовта е изпитание, особено, ако е от разстояние! Ако ти си сигурна в него, че няма да ти изневери и той за същото в теб - тогава давайте.
Няма нищо лошо в това, но като си говорите по скайп му кажи да си пусне камерката.![]()
Ако толкова държи на теб, ще направи всичко, за да дойде и да те види. Щом не иска, значи изобщо не си струва.
Да допълня нещо: С нискобюджетна компания полет Франкфурт - Лондон струва 45 евро.
Сама прецени.
Един приятел постоянно пътува. България-САЩ му е кат' ходене до морето, за нищо го няма. Жалвах му се преди две седмици как приятелка ме налива постоянно, че се "оправдавам" с ниския си бюджет само и само да не и отида на гости в Англия. Каза, че ако му кажа по-отрано дата, ще пътувам двупосочно за 60 паунда.
По темата съм на мнение, че ако толкова държиш да се видите, трябва той да дойде. Нали това е нормалното стечение на обстоятелствата, в крайна сметка мъжът трябва да "завоюва" жената. Убедена съм, че това е фаза и ще го преживееш, особено след някоя годинка, когато вече си пълнолетна, животът те грабне и не ти остава толкова време за компютърния ти соулмейт. Най-доброто, което можеш да направиш, е да поставиш ултиматум. Или измисля начин да дойде да те види, или всичко приключва. Ако обичаш себе си достатъчно, не бива да се оставяш он холд.