- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Aбре деца я да видиме дали разбирате от музика
Системата ме накара да блокирам .. 2 неща правя най-добре и те са да мразя и рапирам, онова което хванах падна, душата ми е най-добра гадна. Хората са прекалено горди за да бъдат себе си, колкото до мен, аз не прощавам - прости ми.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
ако за теб е велик, за някой друг може да е съвсем обикновен изпълнител
Адмиралке,ако наистина имаше смисъл да споря за такива изпълители.. сигурно щях да ти драскам.. не виждам смисъл. Когато чуеш смисала не песните на респект рекърдс, ела ми драскай, винаги съм отворен на тази тема. Повярвай ми.. знам им 90% от песните
^ то не е да слушаш,а да разбираш смисъла на песните...
това е като с ъпсурт.. много хора ги слушат,но не може да се каже,че всичките тия разбират смисъла на песните им..
1 е да ти доставя удоволствие да ги слушаш и да разбираш текста, друго е да ги слушаш зарад другите ;>
само че има такива,които ги слушат щото ги кефи как звучи,знаят текста,но не го разбират![]()
Скандално зле си. Тъпотията трябва да бъде престъпление!
ВАРНА РАПЕРИ
#ВЛАДИСЛАВОФОРНИЯ
Always wanna play but never wanna loose
нито килата нито димчо нито явката са от владиславово![]()
От бг рапа най- много уважавам MD Beddah, всяка една песен има страшно много смисъл.
http://www.youtube.com/watch?v=_BGyerNY_vA
http://www.youtube.com/watch?v=8rzZTjb6Rtg
Амии 69 щом правиш дупе даваш ли ?
Че той бедата си е класика е о.О
мистър кука да гоп духа ръката към небето,свит юмрука, пушим повече от ямайци, криви улици с много знаци,пак сме в джаза пак сме в джаза,дори не помня какво ми каза,лоши сърдити , дядки и леки, а по новините говорят за престрелки. А квартала, А квартала , какво се случва , бог ни забрави. Пак кафета и цигари, очите светят като светофари. Събуди се, Събуди се , снимка за районното - усмихнии се. Тежка смяна 15 часа след 2 години скок от тераса.
Ровя в джобс беге , докато пуша слушам реге. От бургас до варна 3 масура време,нареждам денят си като кубчето на рубик, зелени цветове свити със много мюзик.
Да го духа хай-лайфа слагам си наайка и почвам да ги псувам на маайка, мърши долни,умряхме гладни , кажи ми после как да не сме гаадни.да
Екзактли
/me (music) Now playing: 492. MD Beddah + DJ Darkstep - Liriko Otrova