- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как изгоних хемороида Кенефис_Дирникус от форона
Хемороиде, направих това видео заради това, че ти продължаваш след всички тези години да пускаш каченото от теб видео. Бях направил и едно друго преди време, ама от youturd го изтриха, но това няма да го изтрият. Впрочем твоя опит да го цензурираш показва, че твоя бътхърт е доста голям и, че ти е адски бътхъртнато, че видеото е качено. Сега или и двете видеа ще бъдат изтрити, или моето ще стои и след смъртта ти онлайн и ще те прославя.
Това моето не е бътхърт. Моето видео аз и сам съм си го качил. Но ти лъжеше хората за това как се казвам и сигурно имаше такива, които са ти повервали и аз трябваше да се занимавам да им обяснявам, че нямам сестра.
Телевизионната изява си е много добра - изобщо няма как да я направиш за смях освен по линия, че самата тя беше с такава цел.
Форумът си се развиваше отлично, но просто наблегнах на други проектчета, защото се оказа, че поддръжката на форум иска много време и, че ми е по-лесно да ползвам този форум, въпреки всички затруднения.
Политическата платформа пък изобщо ти не можеш да и повлияеш по никакъв начин. Но ти сам си губещ от нейната липса на практика. Но и това за мен не е важно - аз не я налагам на всяка цена.
Говоря за предишното видео, което изтриха, п.ърделе. То само няма как да се изтрие освен ако не го докладваш.
За това още не знам. Ще се разбере ако го изтрият, ама надали ще го изтрият.