.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Хемороиде, направих това видео заради това, че ти продължаваш след всички тези години да пускаш каченото от теб видео. Бях направил и едно друго преди време, ама от youturd го изтриха, но това няма да го изтрият. Впрочем твоя опит да го цензурираш показва, че твоя бътхърт е доста голям и, че ти е адски бътхъртнато, че видеото е качено. Сега или и двете видеа ще бъдат изтрити, или моето ще стои и след смъртта ти онлайн и ще те прославя.

Това моето не е бътхърт. Моето видео аз и сам съм си го качил. Но ти лъжеше хората за това как се казвам и сигурно имаше такива, които са ти повервали и аз трябваше да се занимавам да им обяснявам, че нямам сестра.

Телевизионната изява си е много добра - изобщо няма как да я направиш за смях освен по линия, че самата тя беше с такава цел.

Форумът си се развиваше отлично, но просто наблегнах на други проектчета, защото се оказа, че поддръжката на форум иска много време и, че ми е по-лесно да ползвам този форум, въпреки всички затруднения.

Политическата платформа пък изобщо ти не можеш да и повлияеш по никакъв начин. Но ти сам си губещ от нейната липса на практика. Но и това за мен не е важно - аз не я налагам на всяка цена.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от M467 Виж мнението
    ще стои и след смъртта ти онлайн и ще те прославя.
    мислиш ли че на някой наистина много ще му пука, смисъл, няма да го има в някой учебник по история, нали? wats da point :/

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    мислиш ли че на някой наистина много ще му пука, смисъл, няма да го има в някой учебник по история, нали? wats da point :/
    Ами има само един човек, на който би му пукало, и това е човека във видеото.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Ами има само един човек, на който би му пукало, и това е човека във видеото.
    Така като гледам му е през патето, защо се хабиш :\

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Така като гледам му е през патето, защо се хабиш :\
    Ако беше така нямаше да го докладва и да прави опити да го трие. Извод - прави се, че не му пука, защото няма друг начин. Всъщност той така се издаде.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ако беше така нямаше да го докладва и да прави опити да го трие. Извод - прави се, че не му пука, защото няма друг начин. Всъщност той така се издаде.
    ко?
    докладвал съм го?

axaxaxa

качи го още пет пъти, Илко. Пак си оставаш жалкарче. Съветвам те също така да наемеш и Билборд или рекламно пано на някой блок и там да се оплакваш и жалваш. не е редно само във форума да знаем какъв инфантил си.
    Grumpy old madman

Banned Повече от фен
    Говоря за предишното видео, което изтриха, п.ърделе. То само няма как да се изтрие освен ако не го докладваш.
    За това още не знам. Ще се разбере ако го изтрият, ама надали ще го изтрият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си