- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Истината за Димитар - кой стои зад профила?
Димитър е прилежният, досаден осмокласник, нали? НЕ!
Оказва се, че нашият любимец е всъщност 23 годишен, хиперактивен окултист, с не по-малко странната си мания по захарни бани (разтварят се огромни количества захар във водата за къпане).
Тъй като нищо не се връзва, ще ви разясня каква е целта му в този форум и ще ви оставя сами да прецените дали има причина да се притесняваме. Профилът на осмокласникът е много добре подготвен, с изготвен подробен психопрофил, който със скандалност и провокативност гарантира, че ще привлече внимание. Той не търси просто популярност, той цели да стане трън в очите на възможно най-широка публика. По този начин, ставайки антагонист в една младежка социална мрежа (защото тийнейджърите са по-податливи на манипулации), на него му е много лесно да привлече съмишленици с други фалшиви профили, които застават срещу "лошия".
Нека обаче си поговорим за съществената цел на този фарс. Когато въпросният събере достатъчно съмишленици, ще ги залъже в търсенето на морал, на култура. Според собствените му представи. А това са окултни ритуали, включващи вече познатите ни захарни бани, които прерастват в нудистки дискусии за лечебните свойства на английската горчица и хомеопатичните дроги, които могат да се извлекат от нея. В други случаи скачат голи с чадъри от известни български водопади, вярвайки че свободата на мислите в моментите на шоков страх е пътят към космическото съзнание.
Не е нужно да продължавам, но от загриженост към децата, каквито някои от нас доскоро сме били и каквито някои все още са, искам да ви призова към изключителна предпазливост в контактите ви със съмнителни форумни персонажи.
Благодаря ви за вниманието!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
забрави да напишеш "Моля с хейт"
Иначе - да, почти позна, само дето има една тайна.... Аз съм Дако Лудия.
Чачони, прекалено интелигентно е написано и повечето от форума няма да го разберат.
Сред зарибяващите му фейкове са:
-Violenza
-granger
-Sh@dow
-Fuckkkk13
Благодаря за вниманието!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"...за лечебните свойства на английската горчица и хомеопатичните дроги"![]()
митак, изглежда рибката изка да те изпраска...
/me (music) Now playing: 627. Qvkata DLG - Bat Micho Se Zavrushta
Fisherman има едни хомогенни сексуални фантазии, в които спи с рагиол, но очевидно не му е достатъчен, затова се опитва да вкара и мен. А аз съм малолетен - що за изрод, как може студент педофил да е на свобода![]()
Да ве, завиждам на някой който го издържат майка му и баща му и след това ми вика че живее сам и е много голям, на такива пиченца само с пишката по челото. А я кажи грозен хемароид, слагаш ли си впити тениски и панталони? Гейтак мазен.
Падам си само по нежни куотянца, спокойно, ти не си такава.
без мене за къде..
чачо - що ме вкл. във всичко бе човек
Пука ми кой стой зад името , само не го пиши грешно !!! Пише се с ''Ъ'' , Димитър !!!!
Не ми грешете името![]()