.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    fuck_the_world
    Guest

Несподелени чувства

Здравейте.Първо искам да кажа,че имам и друг профил в сайта,просто не искам да пиша от там,тъй като някои хора много обичат да нареждат..Както и да е.Случая е следният.
    Преди време се запознах с едно момче.Много приятен човек,като се има предвид колко време го преследвах преди това.След почти година пича тръгна с една мацка.Показа ми я,момичето ми хареса,той ни запозна.Излизахме няколко пъти но ей така,просто приятелски,нищо особено.За половин година почти се бях отделил от компанията и преди седмица пак започнах да излизам с тях всеки ден.(Компанията сме 50+ човека) И вече тея двамата бяха скъсали,пича тотално се беше откъснал от компанията,даже половината момичета ги е наранил супер злобно,включително и това момиче.Заради това всички му бяха насъбрали и един ден отидохме 3-4 човека и го направихме "компот". И аз с момичето,пак приятелски се държах,нищо особено..пишем си,тя ми споделя,каза ми,че въпреки че я е наранил,тя все още го обича.И вчера стана нещо много странно.Писахме си по-закачливи неща и такива.И аз и казах,че много съжалявам,че не съм няколко години по-голям или че тя не е няколко по-малка(аз съм 95,мислех,че тя е 91). Викам и кой набор си,тя ми отговори,че е по-голяма от мен,но е по-малка от пича с който ходеха(той е 91 набор). Вика ти прецени и аз предположих,че е 92 тя вика както искаш.Питах един от компанията,той ми каза,че е 94 и така цяла нощ не съм спал,мислех глупости.Мисля дали да и пиша и такива,но всички ми викат недей,тя се занимава с по-големи от нея.Не знам..не искам да я изгубя,защото мисля,че тя трябва да е моя.При мен доста често се случва да се влюбя,но това е различно..а аз от преди това си я харесвах,но сега просто луднах,като научих,че е една година по-голяма...Какво да правя..не искам да я загубя..

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Какво значи "го направихме компот"?

В смисъл,че са го смазали от бой..добре де има ли някаква логика да ходите да го биете заради момичето...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Говори с нея де....

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Изглеждате ми като сбирщина от смешници
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Изглеждате ми като сбирщина от смешници
    Поне да беше писал нещо по темата...щото от хейт няма смисъл...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това че сте ходили да го биете е много тъпа и децка постъпка и просто отиди и поговори с момичето

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от divakaa_3445 Виж мнението
    Поне да беше писал нещо по темата...щото от хейт няма смисъл...
    От темата няма смисъл
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на bet3to
    Ами говори с нея, защото ако наистина я харесваш толкова после ще съжаляваш, че не си го направил. "Риск печели, риск губи".. По-добре и кажи какво чувстваш пък каквото стане това. Повярвай ми .. ако не го направиш после ще съжаляваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си