.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Като за начало - не я обичаш. Обичаш идеята за нея, която сам си си изградил в главата. Влюбен си в идеята да я обичаш и тя да е перфектното момиче за теб.

Това, че си има приятел нищо не означава. Като ти чета темата предполагам, че си някъде на 14-16 години, така че може да смяташ горните коментари от тип "щом си има приятел значи го обича" за невалидни. Покани я на среща, излезте, дръж се нормално, прави и по някой друг комплимент, не трябва да се натрапваш, но не трябва и да те вземе за най-добра приятелка. Каквото и да ти кажа съм почти 100% сигурен че ще се вкараш в някоя "любовна" драма и ще има много филми.
    Но и за бъдещите такива ситуации - има си приятел, голям праз, не е женена, нищо не те спира да се пробваш. Не може да живеш живота си за другите. Ако те хареса повече от приятеля си ще го скъса, ако ли не - има други момчета на тая земя. Айде успех.
    Ами не на 17 съм

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cecko_o Виж мнението
    Ами не на 17 съм
    Точно и аз бях на толкова, когато бях в подобно и много близко до твоето положение .
    Ако ти кажа,че това не е точно любов, ами е по-скоро вманиачаване - ти няма да ми повярваш.. Да, изпитваш големи чувства. Възможно е в следващ етап - да се превърне в истинска обич, но сега не е . Ти си зависим от нея. Олицетворяваш я като най, най , най доброто от всички други и не виждаш нищо лошо в нея? Е да, но това е временно. Не знам как точно е при теб, защото при различни хора - е различно, но всички минават през това рано или късно. Боли те, но самия факт,че искаш на всяка цена да си с нея, а тя да скъса с приятел. - показва,че истинската любов не е узряла в стадии . Коя зодия си?
    Пробвай се. Не и казвай веднага, защото ще я стреснеш и уплашиш . Намекни й. Начина сам ще трябва да си го измислиш.
    Бъди постоянен, но не и натрапчив. Момичетата искат внимание, не се стеснявай, до колкото е възможно. Ако не стане - нищо. Не идва края на света.. Ако пък станете гаджита... пак ще скъсате рано или късно.. пак не идва края на света.
    Запомни едно. Всичко е временно!

Коя зодия си?
    .
    Стрелец
    И все пак благодаря за мнението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си