.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Раздразнение на корема след секс, да се притеснявам ли?

Искам да попитам дали на някого му се е случвало да го заболи корема след секс (на другия ден)?
    Последно редактирано от icesilence : 09-08-2013 на 06:17

Как така.. твоя партньор не може да усети дали е свършил или не? .. :/ Колкото до теб сигурно проблема си е отделен може да имаш мускулна на корема Няма как да си забременяла "Щом не е свършил в теб"
    П.с Как му имаш доверие като не може да усети това не "усещащо" се чувство ?

имам му доверие.. просто съм нова в тези работи и се притеснявам

Мега фен Аватара на Rabalka
    Мене ми се е случвало да ме боли корема на задна като сми били или по врееме на ананлен секс да се поиви едно страно усещане.

Моля те спри да използваш "но", че ме заболя главата. Иначе хем с предпазни средства, хем не е скъсан, какъв е проблема тогава не мога да разбера?

Цитирай Първоначално написано от flamesoulbgr Виж мнението
    Моля те спри да използваш "но", че ме заболя главата. Иначе хем с предпазни средства, хем не е скъсан, какъв е проблема тогава не мога да разбера?
    + 1 !!! Не е свършил в теб, презерватив, който не е скъсан... не разбирам объркването ти.

Голям фен Аватара на alex18
    Ама ти верно ли мислиш, че още на втория ден ще усетиш ако има нещо? Немога и да ви се начуда хем се излагате като правите неща, които дори не сте и малко запознати с тях, а и се хвалите. Най-важното цитирам : "четох из форомите и прочетох някъде че може да те заболи корема ако е било доста бурен секс така да го кажа :дд и при нас си беше така" . Какво разбирате от бурен секс бе, като питате такиви тъпи въпроси и незнаете дали е свършил или не е.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма ти нищо не си бременна

ама как няма да се притесняваш бе,ако е свършил въиииии ти си бременна 100% ;ххх
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си