- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Раздразнение на корема след секс, да се притеснявам ли?
Искам да попитам дали на някого му се е случвало да го заболи корема след секс (на другия ден)?
Последно редактирано от icesilence : 09-08-2013 на 06:17
Как така.. твоя партньор не може да усети дали е свършил или не? .. :/ Колкото до теб сигурно проблема си е отделен може да имаш мускулна на коремаНяма как да си забременяла "Щом не е свършил в теб"
П.с Как му имаш доверие като не може да усети това не "усещащо" се чувство ?
Мене ми се е случвало да ме боли корема на задна като сми били или по врееме на ананлен секс да се поиви едно страно усещане.
Моля те спри да използваш "но", че ме заболя главата. Иначе хем с предпазни средства, хем не е скъсан, какъв е проблема тогава не мога да разбера?
Ама ти верно ли мислиш, че още на втория ден ще усетиш ако има нещо? Немога и да ви се начуда хем се излагате като правите неща, които дори не сте и малко запознати с тях, а и се хвалите. Най-важното цитирам : "четох из форомите и прочетох някъде че може да те заболи корема ако е било доста бурен секс така да го кажа :дд и при нас си беше така" . Какво разбирате от бурен секс бе, като питате такиви тъпи въпроси и незнаете дали е свършил или не е.
ама как няма да се притесняваш бе,ако е свършил въиииии ти си бременна 100% ;ххх
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()