.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Mammoth9898 Виж мнението
    Хайде да не ми говориш глупости! Притежавам iPhone 5 и мога да ти кажа, че като го взема в ръката си не чувам скърцащи евтини пластмаси, и като го отключа да ми забива целия телефон. Това, че е с 4 ядрен процесор не означава че превъзхожда iPhone 5, тъй че взимай си iPhone 5 свиркай си и забрави за тия боклуци от порядъка на S2/S3/S4.. И това, че трябва да си плаща приложенията са пълни глупости!
    Ало, разбирача.

Нито си държал в ръката си S3 /какъвто притежавам/ и нито пластамасата скърца, нито тъчскрийнът забива.Перфектен телефон във всяко едно отношение. Айфонът, честно казано, е за гъзария. Купуваш и започваш да плащаш. Хайде да ми пратиш нещо през блутута, а? Или през NFC? Тц-тц. Смешник.

Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Ало, разбирача.

Нито си държал в ръката си S3 /какъвто притежавам/ и нито пластамасата скърца, нито тъчскрийнът забива.Перфектен телефон във всяко едно отношение. Айфонът, честно казано, е за гъзария. Купуваш и започваш да плащаш. Хайде да ми пратиш нещо през блутута, а? Или през NFC? Тц-тц. Смешник.
    И какво като имаш Жалъкси с3? И не ми казвай кво съм държал, щото това че ти не си се докосвал до iPhone не ти дава право да го оплюваш като телефон. Радвай се на телефона си и това е. Ако имаш да ми казваш още нещо, на ЛС

Sent from my iPhone using Safari.

И какво като имаш Жалъкси с3? И не ми казвай кво съм държал, щото това че ти не си се докосвал до iPhone не ти дава право да го оплюваш като телефон. Радвай се на телефона си и това е. Ако имаш да ми казваш още нещо, на ЛС

Sent from my iPhone using Safari.
    Ex..да се фука миличкия Аз лично съм пипал Iphone4S и не е нищо особено..телефон като телефон..НАЙ-здравите телефони си остават Nokia..Nokia бие всички ..Айде..да има мир

Цитирай Първоначално написано от fuzzybuzzy Виж мнението
    Ex..да се фука миличкия Аз лично съм пипал Iphone4S и не е нищо особено..телефон като телефон..НАЙ-здравите телефони си остават Nokia..Nokia бие всички ..Айде..да има мир
    Иии, с кво се фукам МИЛИЧЪК? С това че сафарито ми оставя съобщение?М,не.
    Цялото семейство ползваме iPhone и сме доволни, но не съм казал ооо да само айфон галъкситата не стават за нищо Right?

Иии, с кво се фукам МИЛИЧЪК? С това че сафарито ми оставя съобщение?М,не.
    Цялото семейство ползваме iPhone и сме доволни, но не съм казал ооо да само айфон галъкситата не стават за нищо Right?
    Обиди Samsung ;( Сега ще те убия в съня ти....

Цитирай Първоначално написано от fuzzybuzzy Виж мнението
    Обиди Samsung ;( Сега ще те убия в съня ти....
    Не, не съм убидил Samsung просто не ми харесва изработката на телефоните им. На някой хора пък не им харесва изработката на iPhone. Всеки е с различен вкус

Не, не съм убидил Samsung просто не ми харесва изработката на телефоните им. На някой хора пък не им харесва изработката на iPhone. Всеки е с различен вкус
    Така е..дизайна на Samsung е почти еднакъв за всички модели Но по всичко останало S4 бие Iphone-а..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си