- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам го толкова много!
Хей,Здравейте хораТака като за начало не гледайте потребителското ми име :Д не можах да измисля друго...момиче съм
хмм лудо влюбена съм в едно момче. Преди беше в старият ми клас и от там супер много си го харесвах.. Закачахме се но до там. Сега преди няколко дена една вечер ми писа направо бях най-щастливото момиче.. Хах и ме покани да излезна с компанията му. Излезнахме. На другия ден излезнахме отново ,но отначало бяхме само двамата да играем билярд .. Днес почнах да го разпитвам дали си има приятелка,той отговори че няма и ме попита същото,а аз му отговорих че има момче което се надявам скоро да ми е повече от приятел. Моля ви хора кажете ми как да си призная че го харесвам и го искаммм
(
аз съм Гошо тракториста, намерихме се![]()
Азис - Хоп [music]
Ами то вече си се издала..Можеш да му намекнеш,че това момче той го познава и т.н. Ако е умно момче ще се усети,ако те харесва ще действа.
>>DjBelev<<
Нека прочетем няколко пъти написаното от авторката. Тя му е казала че има чувства към някое момче и иска да са нещо повече. Не знам на коя объркана планета с това му намекваш за чувствата си. По-скоро ще го отблъснеш защото той ще си помисли че е излишен и че ти си си намерила вече някой друг.
Кажи му, че го харесваш, дори той да не те харесва- няма да те ухапе.
По-добре си признай,защото може и да си е помислил че има друг и ще стане голяма обърквация.Нищо няма да изгубиш,ако му признаеш какво чувстваш.
Чакай малко да видиш как се развият нещата, не бързай, гледай да притъпяваш рандъм изблиците на чувства, а просто се остави по течението.............................
Възможно е след това, което си казала да си помисли, че си харесваш някой друг, а не него - особено ако и той има симпатии към теб.
Ами с тези думи само си го отблъснала. Повярвай ми, последното нещо което ще си помисли е, че говориш за него.
Благодаря ви толкова мнооого! Но как да започна темата... ,,за това момче,което ти бях казала всъщност си ти''?
Подари му спортекс или дурекс, той сам ще се усети. Спестяваш много думи Гошо, мноооогооо.
Хора моля ви помогнете ми((
пффф, ти кво очакваш да ти кажем - кво точно да направиш от точка 1 до точка 5 като робот ли?
прави нещата който ти идват отвътре - звъни му по телефона, интересувай се от него някви такиваГОШЕЕЕЕЕЕ
Азис - Хоп [music]
значи този трик на който ще те науча е много лесен аз съм го пробвал на доста момичета и никога не ме е дънил а при момчета няма начин да не почне да те сънува
чети внимателно и помни ние сме със теб и стискаме палци
така излизате виждате се оставате някъде на саме сядаш до него и почвате да си говорите там глупости
той-ако ти кажа какво правих днес
ти- ммм не знам кажи ми
той - ремонтирах един автомобил
ти - ехее супер
и така на татък
в един момент спирате да говорите и почвате да се гледате приближаваш се до него после още малко и още малко докато устните ви не останат на сантиметър едни от други задържаш няколко секунди ако не те целуне трябва ти да предприемеш тази крачка докосваш го много нежно с устни може да настръхнеш но не се притеснявай това е нормално ако ти отвърне всичко точно ако се дръпне което е малко вероятно вече знае намеренията ти към него и всичко е в негови ръце успех![]()
Последно редактирано от mancho : 09-12-2013 на 00:05
Няма нужда от увъртания...казваш, че точно той те привлича и точка. Момчетата не харесват прекалено срамежливите момичета. Бъди себе си.....ааа сега аз исках да напиша нещичко...
Набирам представители на AVON-Велико Търново!
Опитайте и ще останете доволни. Много интересен и лесен начин за печелене на пари.
Ако някой се интересува да ми пише на kalbimks@abv.bg
Благодаря!![]()
Ще ти дам един много полезен урок![]()
1. направи си едно такова клипче с клинче (но ще подейства само, ако си слаба):http://vbox7.com/play:6b3b2a7cd8
2. ще видиш колко бързо ще ти пишеако ли не ще го забравиш бързо, пхаха
Азис - Хоп [music]
Един последен въпрос.. А ако му кажа ,че го харесвам ,но не на живо по-зле ли ще е? Защото от няколко дена не сме излиизали
Недей по-добре. Все някога ще излезете, дори и да не е веднага така ще можеш да видиш реакцията му, ще си проличи просто дали има нещо към теб или не.![]()
Благодаря ви! А тъпо ли е ще ако започна темата ,,бях ти казала,че харесвам едно момче''?