- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МНОГО Я ОБИЧАМ
Щом като 1г все още е с него малко трудно ще ги разделиш ти. По-добре просто се надявай да скъсат скоро. Ако не ти се чака си намери друга докато скъсат.
Моят съвет е да си срежеш вените с кухненски нож и да сложиш край на жалкия си живот
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не по-прости от жалко чекиджийско леке като теб, чиято най-голяма мечта в мизерния живот е да развали щастливата връзка на момиче, което дори не те ебава за жив. Ако бях помия като теб бих сложил край на живота си, едва ли на някого ще му пука![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
а да и не съм съгласна,че щом е на 14-16 момичето не може да си обича човека до нея .. това е връзка 1 година и колкото и да не ви се вярва има хора,които на 16 години знаят какво е обич
[QUOTE=fenastz;10854332]Не по-прости от жалко чекиджийско леке като теб, чиято най-голяма мечта в мизерния живот е да развали щастливата връзка на момиче, което дори не те ебава за жив. Ако бях помия като теб бих сложил край на живота си, едва ли на някого ще му пука[
А и като говориш за моя живот мога да ти кажа,че е супер и на доста хора им пука за мен и по добре си затваряи шибаната уста!!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да.. сигурно като се държи нормално и уравновесено и си говорят за цвета на стената тя ще бъде много впечатлена и ще си каже оо аз искам да съм с него, ще си прекарвам времето по-забавно и интересно когато той е до мен ... Не само малките момиченца се впечатляват от интересни и луди момчета.