- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Митко Поетчето
Пише стихове по поречието ;P
Да митко е мноо як
Той е новия Моцарт на литературата
Мерси, Казанчетокостов, ти си новият Реджеп Ататюрк на политиците![]()
Мерсаж
добре
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
кажи ми имаш ли приятели, на които като звъннеш в два сутринта, че еди какво си е станало ще дойдат при теб, за да те утешат?
имаш ли изобщо някакви приятели?
имал ли си някога връзка и чувствал ли си се обичан?
и не, ръката ти не се брои за нищо
ако не искаш да отговаряш на нас, то поне на себе си
направи си равносметката сам
има ли поне един човек от форума, който да те разбира, уважава и харесва?
и не си мисли за Чачо и фейковете ти, на него трябва да се сърдиш най-много, 'щото поддържа лудостта ти
Нещо си ми много ядосана. Отчайвам се все повече от младото поколение.
Благодаря за въпросите, все едно пак съм на горещата кофа ;3
1. Нямам. На 13 години съм и никой няма да се домъкне до нас посред нощ, има вечерен час. А и не мисля, че е хубаво, да притеснявам хората така.
2. Връзка, но по детски. Как да се чувствам обичан с подобно обвързване? Има едно нещо, което искам да стане, надявам се скоро да се случи. Обичан съм се чувствал винаги, просто винаги. Никога не съм спирал. Сърцето ми вовеки е изпълнено с топлина.
3. Мога да кажа /донякъде/ само за хората, които познавам от форума. От останалите потребители всеки си мисли различни неща, които аз няма как да направлявам.
Мерки, моля? Нещо си се объркала. За какво да вземат мерки? За кое? Защото не съм ти приятен?
Мога да те уверя, че и тримата (аз, евтимов, кананчетокостов) сме различни хора.
всъщност, имаш:
костовицата гледа звездите с импровизираната си тръба с лупа до 4 часа вечерта
ако му звъннеш в 3, той ще ти вдигне, и ще ти приказва мъдри мисли
аз пък спя като пън, не ми звъни, плс
може да звъннеш на наталия, тя 100% в 3 сутринта е будна (if you know what i mean)![]()
Violenza, тея номера са присъщи на Чичото, аз съм твърде натоварена душа, за да създавам три психопрофила :Д
снимки ли искаш :Д
Нямам лична карта, ще трябва да си изкарвам тази година (още съм малолетен)