.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Щом като 1г все още е с него малко трудно ще ги разделиш ти. По-добре просто се надявай да скъсат скоро. Ако не ти се чака си намери друга докато скъсат.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Моят съвет е да си срежеш вените с кухненски нож и да сложиш край на жалкия си живот
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Моят съвет е да си срежеш вените с кухненски нож и да сложиш край на жалкия си живот
    По ТЪП коментар не бях чул досега

има толкова Прости "хора" като теб fenastz

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не по-прости от жалко чекиджийско леке като теб, чиято най-голяма мечта в мизерния живот е да развали щастливата връзка на момиче, което дори не те ебава за жив. Ако бях помия като теб бих сложил край на живота си, едва ли на някого ще му пука
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Котка. Виж мнението
    Квото и да си говорим ако я обичаше въобще и нямаше да се замисляш как да и развалиш щастието.Лъжеш себе си!
    +1 постави се на нейно място да си в щастлива връзка и някоя иска да направи така че да скъсаш с приятелката си заради другата много е тъпо

Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    Ами като за начало осъществи контакт. Покани я на кафе/разходка, дръж се приятелски с нея и Може би някой ден ще те забележи. (: Но според мен ще бъде най-добре да не се месиш.
    Zabavlqvaite se zaedno

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    В една връзка място за трети НЯМА!
    !!!

Banned Мега фен
    а да и не съм съгласна,че щом е на 14-16 момичето не може да си обича човека до нея .. това е връзка 1 година и колкото и да не ви се вярва има хора,които на 16 години знаят какво е обич

Не по-прости от жалко чекиджийско леке като теб, чиято най-голяма мечта в мизерния живот е да развали щастливата връзка на момиче, което дори не те ебава за жив. Ако бях помия като теб бих сложил край на живота си, едва ли на някого ще му пука
    Абе усро такъв ти себе ли си описваш бе да ти ......
    а и от къде знаеш каква и е връзката бе олигофрен такъв

[QUOTE=fenastz;10854332]Не по-прости от жалко чекиджийско леке като теб, чиято най-голяма мечта в мизерния живот е да развали щастливата връзка на момиче, което дори не те ебава за жив. Ако бях помия като теб бих сложил край на живота си, едва ли на някого ще му пука [

А и като говориш за моя живот мога да ти кажа,че е супер и на доста хора им пука за мен и по добре си затваряи шибаната уста!!!!

Цитирай Първоначално написано от cecko_o Виж мнението
    и има един(ПРОБЛЕМ) тя си има приятел от 1 година и искам съвет(съвети) как да я накарам да го разкара,защото
    много я ОБИЧАМ и почти непрекъснато си мисля за нея и няма да се откажа от нея.
    Ако си обича приятеля и всичко е наред защо ще се месиш в чужда връзка? Много е вероятно да те игнорира. Най-добре я остави да си е щастлива и не се занимавай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ако си обича приятеля и всичко е наред защо ще се месиш в чужда връзка? Много е вероятно да те игнорира. Най-добре я остави да си е щастлива и не се занимавай.
    Е да аз немога да я накарам да го остави тя сама,ще реши дали да го направи

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Да.. сигурно като се държи нормално и уравновесено и си говорят за цвета на стената тя ще бъде много впечатлена и ще си каже оо аз искам да съм с него, ще си прекарвам времето по-забавно и интересно когато той е до мен ... Не само малките момиченца се впечатляват от интересни и луди момчета.

Супер фен Аватара на NissaN
    Намери си друга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си