.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Angry mamka mu v dilema sam POMOGNETE MIIII

Hi!! Malko typo ok kym syshtestvenata chast....
    Ima edno momiche koeto haresvam no ne sam q vijdal ot 1 godina... no naskoro reshih da zapochna na novo s neq (zapochnah da I pisha po skype zashtoto nqmam vyzmojnost da q vidq). Taka pisah si s neq I se stigna do tam che nqkasi si ogovorih sreshta s neq.. tq e sled dva dni (no mislq da prodaja taka da si ogovarqme sreshti...) NO sled kato se ogovorihme tq poiska da napravim 2 sreshta po rano toest utre.. nz kak da go vyzpriema kato nujdata da me vidi po rano ili iska da ima neshto poveche mejdu nas...

Dokato si pisahme/govorehme po skype tq se dyrjeshe prekaleno milo s men I puskashe taka po nqkoi bazik priqtelski
    Problema mi e che iskam da q pokanq na sreshta kato gadjeta no nz dali shte mi se otvori patashuta

Imam plana da se dyrja na sreshtite djentalmenski I da si pravq malko ohatchvaniq koito vyubshte ne mi se svidqt da q pocherpq takache az iskam da dam maxa ot sebesi na sreshtite taka che pojelaite mi kysmet I pomosht za natataka!!!!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    "имам плана" бъди какъвто си не да имаш някви планове

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Ми не знам с ква цел е тая тема ама пич като ти слушам планове и работи тая мацка май ти е за бройката, а?

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    "имам плана" бъди какъвто си не да имаш някви планове
    +100 thx mn

Цитирай Първоначално написано от mMemories Виж мнението
    Ми не знам с ква цел е тая тема ама пич като ти слушам планове и работи тая мацка май ти е за бройката, а?
    ne e bash taka ama aide she go priema

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Дръж се естествено и не я кани на среща, като гаджета. С втората-третата среща, ако има такива вече ще можеш да и покажеш, че не ти е безразлична.

Не бързай да слагаш рибата в тигава, преди да си я уловил.

П.С. Жените обичат сдържани мъже, които умело долавят подходящият момент, не бързат и не нахалстват.

П.С. Пиши на кирилица.

П.С. Късмет!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кирилицата е задължителна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми