Първоначално написано от Chacho счепкали а си мислех, че знам северозападния диалект... ако ми кажеш кво е това може и да размисля и да се счепкам
Първоначално написано от Ivaaaaa а си мислех, че знам северозападния диалект... ако ми кажеш кво е това може и да размисля и да се счепкам да са дрънкаме/джафкаме , душа
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho да са дрънкаме/джафкаме , душа ама ние малко ли сме спорили емм сорЕ май ще напусна...
Първоначално написано от Ivaaaaa а си мислех, че знам северозападния диалект... ако ми кажеш кво е това може и да размисля и да се счепкам ъх,че това не е толкова диалектна дума или просто аз съм свикнала
Първоначално написано от FuCKkK13 ъх,че това не е толкова диалектна дума или просто аз съм свикнала аз сефте я чувам
Първоначално написано от Ivaaaaa аз сефте я чувам о.О сериозно ?
Първоначално написано от Ivaaaaa аз сефте я чувам изоставаш от модата
Първоначално написано от TrollFaace1 изоставаш от модата го каза човека, който не знае кво е мачка Първоначално написано от FuCKkK13 о.О сериозно ? мхмн
Първоначално написано от Ivaaaaa го каза човека, който не знае кво е мачка мхмн тролчето не знае какво е мачка ? мачка руча поганци
Първоначално написано от FuCKkK13 мачка руча поганци стара шопска класика, нещо като old school Tom & Jerry.
Welcome to the Jungle...
Правила